Blog | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Blog


COCOTTE MINUTE VYHLAŠUJÍ KONKURS NA KLÁVESÁKA

HK

Pražská rocková úderka COCOTTE MINUTE hledá posilu za klávesy. “Jestli umíš hrát na piáno - klávesy, máš kvalitní vlastní vybavení,  umíš stavět a programovat beaty a loopy, máš cit pro harmonie, ovladáš minimálně základy editace a nahrávaní ve standartních programech a víš, že NIN, Marilyn Manson, Faith no More a Rammstein nejsou značky šamponů, pak jsi náš člověk” specifikuje své požadavky sama skupina.

celý článek



„Pryč s gaučem!“ hlásí Toxique

HK

 „Pryč s gaučem!“ hlásí Toxique. Premiérově vše nově - od kostýmů přes účesy po stage, i se křtem aktuálního CD Outlet People, v Praze v sobotu 9.října od 20:00 v Superstudiu Designbloku.

celý článek



Imodium: „Babičky jsou nejlepší hostitelky!“

HK

Umělci jsou zvláštní parta lidí - někdo se nebojí oblíct se do masa, jinej ze sebe udělá zombie, další uspořádá koncert v 360. podlaží mrakodrapu. Imodium pořádají bytové turné a my jsme frontmana Tomáše vyzpovídali, co že to vlastně je, jak to probíhá a taky jsme došli k šokujícímu odhalení, a to, že:“Babičky jsou nejlepší hostitelky!“

celý článek



MetalGate Season Enclosure 2010

HK

První říjnový víkend, konkrétně v sobotu 2.10.2010, bude patřit druhému ročníku akce MetalGate Season Enclosure, která, po vzoru prvního ročníku, uzavře pásmo kmenových akcí MetalGate v roce 2010, jenž odstartovalo v květnu akcí MetalGate Spring Prelude a kulminovalo na MetalGate OpenAir 2010.

celý článek


Kterak Majkláč k surfování přišel,.. aneb, čím se baví BZ tým, když nežije hudbou

Majkláč

Je teplý letní čtvrtek a já si sedím v Bandzone kanclu na Národní třídě a ospale se štrachám v mailech, které dorazily do složky "zájemci o inzerci". Dojdu až k mailu s předmětem "RipCurlSurfCamp". V rámci této složky jsem zvyklý vídat předměty obsahující výrazy jako "deska, fest, obaly, trička, kluby.. " ale surf? Se zájmem jsem mail otevřel a prolítl ho očima. Nějaký Jirka Matějíček, pořadatel kurzů surfování v Portugalsku se ptá, zda-li by nešlo "něco" s Bendzounem. Že údajně spousta návštěvníků jejich pobytových kurzů má něco společného s muzikou, a že mnohdy přijde u rybích barbecue nebo kaleb na pobřeží řeč právě na náš server pro kapely.

 

Youtube Video nE4gb5rXXCoYoutube Video nE4gb5rXXCo

celý článek