Blog | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Blog



Kreativní svět Converse

Hujer

Všichni jsme umělci! Po celém světě jsou miliony mladých lidí, kteří umělecky tvoří. Všichni jsme schopní se kreativně vyjádřit. Nejde o to malovat, psát básně, skládat hudbu… své emoce, svůj náhled na svět může každý z nás vyjádřit svým způsobem…

CONVERSE přichází s novým projektem "You´re it. You´re up. You´re on."  na podporu mladých umělců po celém světě.

Ulises z Mexika mixuje americkou a mexickou hudbu, Ewa Kniaziak z Berlína maluje mentální mapy svého bydliště, Luis z Paříže staví roboty na dálkové ovládání, Felix z Anglie tvoří sochy, které hrají, Nikkarin z Prahy kreslí komiksy. Všichni jsou mladí, kreativní a všichni mají co říci.

Každý člověk se rodí jako umělec. Každý je osobnost. Každý se může svobodně a nezávisle vyjadřovat...

CO DĚLÁŠ TY?

celý článek




Všichni se rodíme umělci

Hujer

Všichni se rodíme umělci. Kreslíři, básníci, hudebníci, herci, sochaři, ilustrátoři, fotografové, projektanti…
Všichni jsme kreativní osobnosti schopné vidět v minulosti to co je a co může být. CONVERSE přichází s novým projektem "You´re it. You´re up. You´re on."  na podporu mladých umělců po celém světě.

Němečtí Mentalgassi zdobí berlínské ulice obřími obrazy lidských tváří. Louis z Francie si sám vyrábí hudební nástroje a koncertuje. Bruno maluje. Conchentinas v Argentině tančí a hrají divadlo. Třiadvacetiletý Čech Nikkarin kreslí komiksy a nyní pracuje na své druhé knize.

Každý člověk se rodí jako umělec. Každý je osobnost. Každý se může svobodně a nezávisle vyjadřovat...
...skrze muziku, fotografii, tanec, graffiti, nebo komiks.

A CO DĚLÁŠ TY?

celý článek




Nejlevnější lístky na festival JamRock nabízí Bandzone.cz!

Sebastian

Přes Bandzone.cz můžete koupit nejlevnější lístky na další akci, tentokrát přínášíme předprodej na festival Coca-Cola JamRock Žamberk, na kterém, kromě české špičky, vystoupí i australská hvězda Gabriella Cilmi či skapunkoví Panteón Rococó z Mexika. Jak se již stalo na Bandzone.cz tradicí, nikde jinde nekoupíte lístky na tuto akci levněji, než přes naše stránky!

celý článek


Mimořádná soutěž remixování pro všechny DJe!!!

Sebastian

Bandzone ve spolupráci s Festivalem politické písně přináší soutěž o nejhustější remix politického projevu! Připravili jsme pro vás podklady v podobě jednotlivých projevů současných i dávno (ne)zapomenutých státníků, jak je "zprzníte" je již pouze na vás!

celý článek


Rozhovor se Šmitym o záludnostech zvučení, přístupu kapel ke zvukovkám a jiných ožehavých tématech

Sebastian

Na další z řady Bandzone rozhovorů, v kterých se snažíme odtajnit kapelám mystéria různých oblastí hudebního průmyslu, jsme si pozvali jednu z nejvýraznějších postav české klubové scény - baskytaristu a hlavně zvukaře Šmityho (ex-Roe Deer a The Prostitutes, Radiostars). S "jeho zvučením" se setkal snad každý návštěvník některého klubu či festivalu v ČR. Jaké rady má pro kapely, co nejzajímavějšího za léta praxe zažil a co se přiučil během posledních let, kdy jezdí i do zahraničí jako zvukař stále populárnějších Black Lips (USA) se dozvíte v našem rozhovoru.

celý článek