Článek "12th ProRock - soutěž pro kapely do 26 let" - Blog | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Blog - Článek 12th ProRock - soutěž pro kapely do 26 let

12th ProRock - soutěž pro kapely do 26 let

Seph

Máte pocit, že už jste dostatečně nadření ze zkušebny a chcete si to rozdat s dalšími kapelami? Nabrušte kytary, obrňte bicí a nabijte svojte aparáty!

Obrázek ke článku blogu: 12th ProRock - soutěž pro kapely do 26 let

Soutěž ProRock má již 12letou tradici a kapely, které vyhrály v předchozích ročnících nyní pravidelně vystupují na předních českých festivalech. Chcete být jednou z nich?

Přihlašte se do dvanáctého ročníku soutěže ProRock 2011. Přihlášku najdete ke stažení zde (.doc, 56kb). Vyplněnou přihlášku pak odešlete poštou na adresu:

Pražská organizace Pionýr, Senovážné náměstí 977/24, 116 47, Praha 1.

Do obálky nezapomeňte přihodit CD s vaší tvorbou! Pozor, uzávěrka soutěže je už 23.10.2011.

Ano víme, je to extrémně retro způsob přihlašování. Slibujem, že na příští rok s pořadateli připravíme elektronickou registraci. (pozn. BZ týmu)

Ze všech došlých demáčů, EP a cédéček pak odborná porota vybere 10 nejlepších kapel, které se utkají ve finále na živo. Finálový koncert proběhne 12.11. v prostorách nově otevřeného pražského klubu Exit-us za účasti všech porotců. Své porotcování již potvrdili osobnosti jako Michal "Majkláč" Novák, Jarda Špulák, Arthur Kaiser, Miroslav Fišar a spousta dalších.

První tři kapely, které porotce nejvíce zaujmou, získají možnost zahrát si na předních českých festivalech. Tyto vítězné kapely také dostanou od hlavního sponzora soutěže K-Audio s.r.o. hodnotné ceny plus možnost využít slevu na další výrobky.

Moc se na vaše výkony těším!

Majkláč, BZ Tým