Článek "20 000,- za cover Nirvany!" - Blog | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Blog - Článek 20 000,- za cover Nirvany!

20 000,- za cover Nirvany!

Seph

Hymna všech rockerů 90. let – drásavý evergreen Smells Like Teen Spirit od grungeové kapely Nirvana – se dočkal už bezpočtu předělávek. O vlastní cover verzi se teď mohou pokusit všechny tuzemské kapely, DJs, orchestry, soubory, sólisté i další hudební experimentátoři, kterým je určen další ročník soutěže festivalu Struny podzimu O2 Extra šance.

Obrázek ke článku blogu: 20 000,- za cover Nirvany!

Muzikanti, kteří budou chtít získat výhru ve výši 20 000 Kč, musí svůj cover nahrát a odeslat do 20. října 2011 na e-mailovou adresu sance@strunypodzimu.cz. Nahrávka nemusí být nahrána v profi studiu, jde především o hudební invenci a uměleckou kvalitu.

„O2 Extra šance je příležitostí pro talentované hudebníky bez rozdílu věku či uměleckého zaměření. Jsem rád, že můžeme v soutěži díky spolupráci s generálním partnerem festivalu Struny podzimu, společností Telefónica Czech Republic, pokračovat a muzikanty finančně podpořit. Zároveň těm profesionálním i ryze amatérským dáváme příležitost vystoupit v klubové atmosféře před festivalovým publikem“ říká o soutěži Marek Vrabec, umělecký ředitel festivalu Struny podzimu.

Hodnocení bude probíhat ve třech kolech. Odborná porota vybere ze všech došlých nahrávek 15 coverů, které následně vyvěsí na webu a veřejnost bude moci formou e-mailů ovlivnit finální pořadí.

Pět skladeb s největším počtem hlasů proletí ušima jazzového pianisty Roberta Glaspera, který vybere celkového vítěze. Právě při jeho prvním vystoupení v rámci klubové noci Strun podzimu SPOTLIGHT bude 5. listopadu v klubu Roxy/NoD vyhlášen vítěz celé soutěže.

Více o soutěži se dozvíte na oficiálních stránkách festivalu Struny podzimu.

I my už se těšíme na vaše nahrávky!