Článek "31.7. v Rock Café karaoke party s DJs z Bandzone" - Blog | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Blog - Článek 31.7. v Rock Café karaoke party s DJs z Bandzone

31.7. v Rock Café karaoke party s DJs z Bandzone

Sebastian

Jestli se v pátek 31.7. budete pohybovat v Praze, přijďte se pobavit a zazpívat si do Rock Café s DJs z Bandzone.cz týmu.

Rock Café na Národní třídě prochází rekonstrukcí. Hrozbu zavření klubu se podařilo odvrátit a magistrát přispěl na nové odhlučnění klubu. Zatímco v "podzemí" klubu se všechno bourá, kope a bagruje, v přízemí hrají téměř každý den Djové. Svou rezidentní noc má v RC i DJ Adam Piaf, člen kapely Fake Tapes a také jeden z administrátorů Bandzone. 

Spolu s ním se 31.7. v RC představí i DJ Sebastian (já :-) - pozn. autora) a DJ Kyuba. Kromě spousty kvalitní muziky jsme si tentokrát pro návštěvníky připravili i bonus v podobě karaoke. Kdo bude chtít, bude si moci vybrat ze široké nabídky skladeb a zazpívat si. A protože nechceme slevu zadarmo, dostane za svůj předvedný výkon i nějakou odměnu, např. v podobě CD, vstupenek na různé akce a nebo mu třeba prostě koupíme pivo. :)

Přijďte se tedy podívat v pátek 31.7. od 21:00 do Rock Café na Národní třídě.