Článek "Bandzone.cz showcase v Paláci Akropolis!" - Blog | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Blog - Článek Bandzone.cz showcase v Paláci Akropolis!

Bandzone.cz showcase v Paláci Akropolis!

Sebastian

Bandzone přináší naprostou novinku v českých klubech! Přijďte se podívat na utkání nejlepších mladých kapel v jedinečné show.

Bandzone.cz poprvé přináší do České republiky populární formát tzv. "showcase", při kterých dostává vetší množství kapel omezený časový prostor na to, aby ukázaly, co v nich skutečně je.

V pražském Paláci Akropolis se odehraje malá hudební revoluce. V pondělí 23.11. od 18:00 se zde uskuteční první Bandzone.cz showcase! 6 kapel se utká o přízeň důležitých lidí z hudebního byznysu a hlavně o přízeň vaší, publika.

V čem showcase spočívá? Každá kapela dostane pouhých 20 minut na svou show, během kterých ze sebe musí vydat to nejlepší. Kapely hrají povinně na společnou kompletní aparaturu, tzn., že budou vystupovat jedna po druhé, s minimálními časy na přestavbu a zároveň si tak budou muset poradi s nezvyklou situací.

Bandzone se postárá o účast manažerů, pořadatelů festivalů a dalších důležitých lidí, kteří mohou kapele v případě, že je svým výkonem přesvědčí, opravdu pomoci.

Abychom kapely ještě více motivovali, rozdali jsme každé 50 lístků. Je na každé kapele, jak vážně k celé akci přistoupí a zda lístky rozprodá mezi své fanoušky a zajistí si tak na místě výhodu v podobě "domácího prostředí". Zároveň nám tak dokáže, že i obchodní stránka fungování kapely jí není cizí.

Lístky si tedy můžete již nyní koupit za 90 Kč u vystupujících kapel. Případně, pokud s členy žádné z kapel nejste v kontaktu, jsou vstupenky za stejnou cenu k dostání v předprodeji v Paláci Akropolis.

A teď to nejdůležitější. Které že kapely na historicky prvním Bandzone.cz showcase vystoupí?

 

Svou účast na Bandzone.cz showcase můžete potvrdit zde na Facebooku

 

Doufáme, že dorazíte kapely podpořit v hojném počtu. Těšíme se na vás!