Článek "Co bys určitě neměl prošvihnout na RFP!" - Blog | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Blog - Článek Co bys určitě neměl prošvihnout na RFP!

Co bys určitě neměl prošvihnout na RFP!

HK

Za pár dní začíná festivalový svatosvátek Rock For People - přinášíme Ti pár tipů na to, co bys určitě neměl prošvihnout!

Johny Said The Number
v neděli 05.07. od 15:30 na Rock & Pop stagi zahraje tahle krutě mladá a krutě dobrá banda.
Á propos - nový singly poslouchej na profilu


Xindl X
Písničkáře s kytarou (a na RFP nejenom s kytarou) můžeš vidět na Evropa 2 stagi 04.07. od 17.20,
novej singl - Láska v housce - poslouchej na profilu


Hentai Corporation
Pozor! Nenech si ujít vystoupení kluků, který předskakovali Slashovi! 06.07. od 16.20 Tě budu vyhlížet na Rock & Pop stagi minimálně v první řadě! No a jestli je ještě neznáš (a to se styď!!!) tak běž na jejich bandzone


Rattle Bucket
Brnoooo, Brnoooo, crossoveru plnoooo! V úterý od 06.07. začíná ve 22.10 na Rock & Pop stagi brněnská kometa (a nebude to zrovna ta hokejová)!
Jestlis doteď nevolil Moravany, tak věřim, že po jejich koncertě začneš. Kluci jsou vzorňáci a pečlivě svůj profil spravují, tak šup šup, ať se dozvíš víc!


The Switch
Ať budeš kde budeš, v neděli(04.07.) za deset půl desátý večer (21.20) se musíš povinně přepnout na Rock & Pop stage, The Switch jsou legenda, kterou si nemůžeš v žádným případě nechat ujít. Tyhle fešáky si můžeš prohlídnout víc tady.


Night
Rock & Pop stage, 15:10, 06.07., sice bude teprva začátek odpoledne, ale na pódiu uvidíš nefalšovanou Noc, dobrý, co?
Klucí maj první recenze v UKčku (a neni to univerzita karlova), tak běž semhlenc ať se taky něco dozvíš!!!


The Swan Bride
Nefalšovaná slovenská Indie, nefalšovaný valící se kamení... Slovač porazila Italy, na Jam stagi pochopíš jak se jim to povedlo.
Raketa v podobě Swan Bride začíná v neděli 04.07. ve 23.00, na profilu zjistíš víc a hlavně - můžeš si objednat distro a pak na RFP vyrazit v "národních barvách" podpořit tuhle bandičku.


Shogun Tokugawa
V úterý nahoď make-up, uprav vlas a ve 13.00 vyraž na Rock & Pop stage trávit oběd na tuhle skvělou kapelu! Pogo po obědě doporučuje lékařská komora ČR jako nejlepší způsob boje s cholesterolem a rakovinou tlustýho střeva!
3 nový pecky checkuj tu.


Koblížci
V pondělí 05.07. otevřou ve 12:45 Cool stage tyhle parádní Šumperáci, který dostali v USSF divokou kartu, protože prostě proto (rozuměj - zasloužej si to).
Klucí nadto čerstvě před RFP pokřtí CDčko (poslechni a stahuj tady), takže doufám, že po jejich koncertě hned poběžíš k holce s merchem a koupíš pro sebe, bratránka, nejlepšího kamaráda, bratránkovo nejlepšího kamaráda atd. po jedný placce.