Článek "Co chystáme do budoucna" - Blog | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Blog - Článek Co chystáme do budoucna

Co chystáme do budoucna

Hujer

Vzhledem k tomu, že se u článku o sloučení profilů strhla diskuze se spoustou návrhů, co byste si na Bandzone přáli, rozhodli jsme se popsat některé chystané změny. Byli bychom také rádi, kdybyste se právě u tohoto článku v diskuzi projevili a přišli s vlastními návrhy a zlepšováky...

Sloučení profilů je jen předznamenání všech změn, které nám to umožní. Teď už nebudeme oddělovat účty na "fanoušky" a "kapely", budeme se více posouvat k modelu "uživatel", který pomocí svého loginu bude moci plně využívat všechny funkce našeho serveru. Nevěříme tomu, že kdo má na BZ kapelu, tak kromě té své žádné další neposlouchá, nezajímají ho jejich koncerty, akce a písničky.

Rozhodli jsme se pro úplnou změnu designu a systému ovládání profilů, protože stávající model není uživatelsky přívětivý tak, jak bychom si představovali. Všechno promyslíme znova tak, aby ovládání bylo snadné, jasné a intuitivní. Budeme také všechno pečlivě zkoušet a to nejen tak, jestli to funguje v každém prohlížeči - ale i tak, jestli je to "jasné jak facka" :)

Následující výčet neberte jako úplný, na to není v jednom článku prostor. Zmíním jen několik zásadních věcí, které vás určitě trápí a které budou přínosem jak pro kapelní profily, tak pro uživatele.

Hodně vás zajímá, jak si která kapela stojí, která je nejvíce přehrávaná, kolik má fanoušků a tak dále. Pro vás mám dobrou zprávu, plánujeme celou sekci Žebříčky, kde si příjdete na své.

Zatím tu na Bandzone nemáme žádnou možnost, jak si zasílat soukromé vzkazy. To se také změní a přibude pošta. Budete si tedy moci soukromě povídat i tady u nás. Je jasné, že pošta nám otevře dveře k další hromadě funkcí...

Pro kapely chystáme větší prostor pro písničky, organizaci do alb včetně bookletů a možnost přidání textů skladeb. Kvůli tomu sice budeme muset nakoupit další servery, ale co bychom pro vás neudělali :) To samozřejmě doplníme statistikou přehrání a stahování jednotlivých písniček.

Uživatelé také nepřijdou zkrátka - budeme se snažit, aby jejich profil měl smysl. Kromě toho, že si nyní budou moci posílat soukromé zprávy, tak budou moci i označit svoji účast či neúčast na koncertech (systém koncertů bude předělán "od píky"). Bude tak jednoduché vidět, kteří vaši kamarádi se kam chystají, nebo naopak nechystají. A konečně vám dáme možnost vytvářet si vlastní playlist.

Berte tenhle krátký výčet jako ochutnávku, postupně - jak se budeme blížit spuštění změt - budeme odkrývat další vychytávky a samozřejmě pro vás plánujeme i několik překvapení, které si zatím necháme pro sebe...

Takže teď čekáme i na vaše návrhy a nápady - přeci jen Bandzone je hlavně váš server!