Článek "Co je to RedWay?" - Blog | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Blog - Článek Co je to RedWay?

Co je to RedWay?

HK

Časopis RedWay je super školní časopis, když jsem ještě já chodil na základku a později na gympl, nic takovýho bohužel nebylo. Dostávali jsme různý dětský časopisecký klasiky, ale tohle, to je konečně tisk, kterýmu se nevysměješ a nebudeš na něj vymejšlet vtipy. Skvělá parta, která tuhle věc řídí, skvělá grafika, odvaha a nápady, za mě rozhodně palec nahoru, všechny palce, který mám!

Jo a pozor, společně hledáme mladou krev!

Obrázek ke článku blogu: Co je to RedWay?

A co osobě říkaj oni sami?

Celostátní školní časopis RedWay je čerstvý závan svobodného a kreativního myšlení, který se každý měsíc prožene lavicemi studentů středních a základních škol po celé ČR. V prostředí svázaném školním řádem působí osvěžujícím dojmem i na některé pedagogy, kteří jej využívají při výuce  předmětů český jazyk, anglický jazyk, mediální výchova, člověk a společnost a další. 

Časopis se zabývá prevencí patologických jevů (šikana, rasismus, homofobie, xenofobie atd.) a zdravým životním stylem. Fotky čínského zelí ani Olgy Šípkové v něm však nenajdete – počítá se s tím, že čtenář má mozek a umí jej efektivně používat.

Redakci tvoří lidé s podrobnou znalostí graffiti, komiksu, skate & snow a nezávislé hudební scény. Časopis je financován pouze ze soukromých zdrojů a do škol je distribuován zdarma.  Více na www.redwaymag.cz.