Článek "Exkluzívní premiéra nové desky MUSE na Bandzone!" - Blog | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Blog - Článek Exkluzívní premiéra nové desky MUSE na Bandzone!

Exkluzívní premiéra nové desky MUSE na Bandzone!

Sebastian

Ve čtvrtek 10. září proběhne na Bandzone.cz exkluzívní česko-slovenská premiéra nového alba "The Resistance" kapely MUSE!

Jsme rádi, že můžeme potvrdit zvěsti, které již nějakou dobu kolují po internetu, a to sice, že na Bandzone.cz proběhne první velká mezinárodní premiéra! Již ve čtvrtek 10. září bude na Bandzone premiérově pro ČR a SR uvedena nová deska geniální anglické rockové kapely MUSE!

Po celý den budete mít možnost si kompletní novou desku neomezeně přehrávat a zhodnotit tak, zda se vám vyplatí kapelu podpořit a koupit si album i s bonusovým DVD s dokumentem z natáčení.

Již od pondělí 6.9. probíhá týden s MUSE na Rádiu 1. Každý den uslyšíte v premiéře ve vysílání tohoto rádia některou z nových skladeb z dlouho očekávaného alba!

THE RESISTANCE vychází v pondělí 14. září u labelu Warner music. K dostání ve všech dobrých obchodech s hudbou.

Děkujeme Warner music Czech republic za zprostředkování premiéry. Poděkování patří také partnerům projektu Rádiu 1 a musicserver.cz.

Detaily celé akce vč. přímého linku na poslech alba upřesníme v následujících dnech.