Článek "Kapely POZOR, připravujte promofotky pro velkou…" - Blog | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Blog - Článek Kapely POZOR, připravujte promofotky pro velkou soutěž!

Kapely POZOR, připravujte promofotky pro velkou soutěž!

Sebastian

Bandzone spolu s projektem Czech Original Fashion brzy spustí mimořádnou soutěž pro kapely o skvělé ceny. Čtěte pozorně dál.

HLEDÁ SE NEJSTYLOVĚJŠÍ KAPELA 2010

JIŽ BĚHEM PŘÍŠTÍHO TÝDNE SPUSTÍME PŘIHLAŠOVÁNÍ DO SOUTĚŽE, KTERÉ POBĚŽÍ DO 30.7.!

ZATÍM SE MŮŽETE VRHNOUT NA PŘÍPRAVU SVÝCH VYSTYLEOVANÝCH FOTEK DLE NÁSLEDUJÍCÍHO TEXTU...

Pod názvem „Hledá se nejstylovější kapela 2010“ se skrývá společný projekt největšího českého hudebního webu Bandzone.cz a lifestyle-módního portálu Czech Original Fashion. Jak už název napovídá, kapely tentokrát nebudou soutěžit v uměleckých dovednostech, ale zaměřit se musí hlavně na svůj styl a image.

Úkolem pro soutěžící skupiny a interprety je přihlásit se do soutěže s co nejoriginálněji vystyleovanou vlastní promofotkou. Tedy takovou fotografii, na které budou zobrazeni všichni členové kapely pohromadě. Fotka může být vyfocená pouze pro soutěž, nebráníme se ale ani fotografiím již dříve používaným pro prezentaci kapely. Nejdůležitější je originální a nápaditý styling! Prostě taková promo fotka, kde styl členů kapely na první pohled „praští do očí“ a zaujme.

Porota složená ze členů týmů CZOF.cz a Bandzone.cz následně vybere 100 nejlepších fotografií. Ty budou návštěvníci hodnotit na stránkách Czech Original Fashion do 10.8.. 15 nejlépe hodnocených se dostane do dalšího kola, z kterého vzejde dalším hlasováním fanoušků 10 finalistů.

Ceny pro vítězné kapely jsou naprosto mimořádné. Všech 10 finalistů získá vlastní merchandise, tedy kolekci triček s motivem kapely, navrženým předními designéry. Každé kapele zdarma vyrobíme zdarma 30 kusů triček a v případě zájmu zajistíme i možnost internetového prodeje. Tři absolutní vítězové navíc získají poukaz na nákup v hudebninách Kytary.cz v hodnotě 50 000 Kč, 30 000 Kč a 20 000 Kč!

Věříme, že soutěž zvýší povědomí českých kapel o tom jak je důležité umět se kvalitně prezentovat i po vizuální stránce.,“ říká Michal Novák, zakladatel Bandzone.cz a dodává „CZOF.cz je úžasný projekt, který si dal za úkol mapovat českou módní scénu. Nyní je čas zjistit, jak jsou na tom s módou české kapely. Těšíme se na originální fotky!

PROSTUDUJTE SI STRÁNKY CZOF.CZ A NECHTE SE INSPIROVAT!