Článek "Kreativní svět Converse" - Blog | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Blog - Článek Kreativní svět Converse

Kreativní svět Converse

Hujer

Všichni jsme umělci! Po celém světě jsou miliony mladých lidí, kteří umělecky tvoří. Všichni jsme schopní se kreativně vyjádřit. Nejde o to malovat, psát básně, skládat hudbu… své emoce, svůj náhled na svět může každý z nás vyjádřit svým způsobem…

CONVERSE přichází s novým projektem "You´re it. You´re up. You´re on."  na podporu mladých umělců po celém světě.

Ulises z Mexika mixuje americkou a mexickou hudbu, Ewa Kniaziak z Berlína maluje mentální mapy svého bydliště, Luis z Paříže staví roboty na dálkové ovládání, Felix z Anglie tvoří sochy, které hrají, Nikkarin z Prahy kreslí komiksy. Všichni jsou mladí, kreativní a všichni mají co říci.

Každý člověk se rodí jako umělec. Každý je osobnost. Každý se může svobodně a nezávisle vyjadřovat...

CO DĚLÁŠ TY?

Navštiv na facebooku naši stránku a nahraj tady ukázku toho, na čem zrovna děláš. Na podzim vybereme ty nejlepší, které podpoříme a stanou se umělci CONVERSE. Nebo to můžeš poslat na adresu ondrej.kopecky@marco.eu.

Jak tvořiví jsou mladí umělci po celém světě se můžeš také dozvědět zde.

You are on! In Mexico!

Ulises Zarazua Munoz je mexický skladatel a muzikant. Jeho hudba je inspirovaná Rock & Rollem, ale nese si s sebou pocit tradiční mexické písně. Ulises je syn mexických rodičů, kteří se narodili v Marylandu (USA). Po dětství stráveném ve Spojených státech, žije v současné době v malém mexickém městě Coacalco. Díky tomu dobře vnímá jak americké pojetí hudby (vliv rocku je zřejmý), tak tradiční mexickou muziku. Díky dobré znalosti angličtiny a španělštiny vytváří chytré a hravé texty, kde je nejenom forma, ale i obsah vytváří křižovatku těchto dvou kultur.

Na video klip s Ulises se můžeš podívat zde:

Youtube Video 5NlLuiS1uUUYoutube Video 5NlLuiS1uUU