Článek "Kupte si lístek na Sonisphere a vyhrajte kombo…" - Blog | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Blog - Článek Kupte si lístek na Sonisphere a vyhrajte kombo Kirka Hammeta!

Kupte si lístek na Sonisphere a vyhrajte kombo Kirka Hammeta!

Sebastian

Bandzone.cz nabízí lístky na největší metalový festival v ČR Sonisphere spolu s exkluzívní soutěží!

PŘEDPRODEJ LÍSTKŮ A VEŠKERÉ INFORMACE O SOUTĚŽI NAJDETE ZDE

Mimořádná událost - festival Sonisphere, jedna z největších hudebních akcí na světě, se premiérově uskuteční i v České republice! Vidět na jednom pódiu (mimochodem, bude to největší festivalové pódium, co kdy v Česku stálo!) celou metalovou VELKOU ČTYŘKU - kapely Mettalica, Anthrax, Slayer a Megadeth, bylo dlouhodou dobu pouze nesplněným snem všech fanoušků thrash metalu. Teď se sny stanou realitou, 19.6. na letišti v Mimoni na Sonisphere festivalu! A Bandzone pro vás ve spolupráci se sítí Ticketpro na tuto akci připravil exkluzívní předprodej vstupenek!

V rámci žádné jiné předprodeje na internetu ani v kamenných obchodech nemůžete vyhrát takové ceny, jako když si lístek koupíte právě přes Bandzone.cz.

Co je ve hře?

Ke každému stému prodanému lístku dáme výherci jako bonus jeden lístek zdarma! Navíc zde prodaný 66., 666. a 6666. lístek přinese šťastnému fanouškovi ten pravý rachot do domova. Právě tyto tři vstupenky totiž představují výhru kytarového komba RANDALL KH15 - navrženého samotným kytaristou kapely Metallica Kirkem Hammettem! kytaristou kapely Metallica Kirkem Hammettem!

Děkujeme produkci Sonisphere za volné vstupenky pro výherce a našemu partnerovi Kytary.cz za ceny od společnosti Randall.

PŘEDPRODEJ LÍSTKŮ A VEŠKERÉ INFORMACE O SOUTĚŽI NAJDETE ZDE