Článek "N.O.H.A. roztančí i kostlivce na Orloji" - Blog | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Blog - Článek N.O.H.A. roztančí i kostlivce na Orloji

N.O.H.A. roztančí i kostlivce na Orloji

Seph

9. května 2011 proběhne již 4. ročník mezinárodního multižánrového festivalu, který pořádá Zastoupení Evropské komise v ČR, tentokráte v rámci Evropského roku dobrovolnictví.

Obrázek ke článku blogu: N.O.H.A. roztančí i kostlivce na Orloji

Den Evropy (9. květen) je jedním ze symbolů Evropy a Evropské unie. Je připomínkou 9. května 1950, kdy francouzský ministr zahraničních věcí Robert Schuman představil myšlenku mírové spolupráce v Evropě. Proto bývá někdy také nazýván Schumanův den.

Na oslavu tohoto dne se bude konat na dvou místech v České Republice festival, který stejný název jako svátek samotný. Na festivalu vystoupí kapely jako N.O.H.A., Lenka Dusilová, Visegrad nebo Ashley Slater.

 

 

Proč by nikdo neměl přijít o vystoupení kapely N.O.H.A.?

Protože toto vystoupeni je speciální a jedinečná příložitost, kdy můžete vidět novou formaci kapely N.O.H.A. - Circus Underground a to zadarmo v srdci Prahy! . N.O.H.A. byla, je a vždy bude kosmopolitní a nikdy nebude zapadat do průměru kapel stagnujících ve svém stylu a nebojí se upřednostnit kvalitu a propojit zdánlivě nepropojitelné. Proto v momentě, kdy se do toho nová sestava na Staroměstském náměstí spolu opře, bude všem jasné, ze N.O.H.A se posouvá o další level výš. Jinak bychom rádi roztančili celé náměstí i s kostlivcem a dvanácti apoštoly na orloji!!!

více se dočtete v celém rozhovoru zde.

Kromě headlinerů na festivalu vystoupí i pár horkých koní, které vybrala porota z přihlášených kapel z Bandzone.cz. V Praze se představí Pitch Bender a Endy Moon 4pm Band, v Ostravě vystoupí kapela Memphis a Showstation. Více se o kapelách dozvíte na jejich profilech:

PITCH BENDER                 ENDY MOON                        MEMPHIS

Pitch BenderEndy Moon 4m BandMemphis

SHOWSTATION

Showstation

 

Pojďte s námi oslavit Den Evropy na Staromák v Praze nebo na Jiráskovo náměstí v Ostravě!