Článek "Nejlevnější lístky na festival JamRock nabízí…" - Blog | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Blog - Článek Nejlevnější lístky na festival JamRock nabízí Bandzone.cz!

Nejlevnější lístky na festival JamRock nabízí Bandzone.cz!

Sebastian

Přes Bandzone.cz můžete koupit nejlevnější lístky na další akci, tentokrát přínášíme předprodej na festival Coca-Cola JamRock Žamberk, na kterém, kromě české špičky, vystoupí i australská hvězda Gabriella Cilmi či skapunkoví Panteón Rococó z Mexika. Jak se již stalo na Bandzone.cz tradicí, nikde jinde nekoupíte lístky na tuto akci levněji, než přes naše stránky!

JamRock nasadil zahraniční superhvězdy!

Všechno info najdete na oficiálních stránkách festivalu http://www.jamrock.cz

LÍSTKY ZA NEJNIŽŠÍ CENU 309 KČ KOUPÍTE PO KLIKNUTÍ NA TENTO ODKAZ


Festival Coca-Cola JamRock Žamberk nasadil pro letošní rok skutečné hvězdy ze zahraničí!

Gabriella Cilmi z Austrálie, švédští GRAVE a skapunkoví Panteón Rococó z Mexika zdaleka neuzavírají výčet zahraničních kapel, které letos na tomto charismatickém festivalu uvidíte!

Youtube Video qvuyYj5ROmkYoutube Video qvuyYj5ROmk

 

České hvězdy i mladé kapely

Samozřejmostí je zde to nejlepší z českých hudebních vod. Kryštof, Tři Sestry, MIG 21, Anna K, UDG, Sto Zvířat, Krucipusk, Horkýže Slíže, David Koller, Michal Hrůza, atd. - téměř padesát nejlepších českých kapel.

Nechybí však také úplné české novinky - zatím kapely málo známé, ale svojí kvalitou srovnatelné s těmi nej... JamRock se tak stává jakýmsi prémiovým festivalem, kde není snadné si zahrát, kapely jsou vybírány podle velmi přísných měřítek a s ohledem na diváka.

Gabriella Cilmi - megahit Sweet About Me

Největším lákadlem letos bude australanka Gabriella Cilmi, která svým megahitem doslova „dostala" světovou hudební scénu. Kromě mnoha hudebních cen od Austrálie, přes USA až po Británii je asi největším důkazem její úspěšnosti, že má např. song Sweet About Me přes 20 000 000 shlédnutí na youtube!

Nová deska Gabrielly vzniká ve spolupráci s producenty Gwen Stefani a Lily Allen!

Po dvou letech se tato osmnáctiletá kráska vrací na výsluní s novým singlem a již za pár týdnů i s druhou řadovou deskou. Album, které ponese název "Ten", pro Gabriellu vytvořilo hned několik producentských es. Jedním ze dvou hlavních producentů je legendární Dallas Austin, který má na svých bedrech například úspěšnou spolupráci s TLC, Gwen Stefani nebo Michaelem Jacksonem. Druhým producentským esem je Greg Kursten, který je podepsán pod alby Lily Allen, Little Boots nebo Flaming Lips. Producentskou trojici uzavírá britský producentský team Inivisible Men, který se osvědčil pro produkci debutové desky The Noisettes.

Svoji novou produkci Gabriella Cilmi uvádí nadupaným singlem "On A Mission", které je (jak sama interpretka uvádí) spojením Blondie, Joan Jett a kapely Van Halen. Píseň doprovází i velmi povedený videoklip, ve kterém se Gabriella představuje jako kosmická sexy zena vamp. Není tedy divu, že zmiňovaný klip patří v současné době mezi pětici nejsledovanějších klipů na internetu. Album Gabrielly Cilmi "Ten" vychází 22. března! a již za dva měsíce ji uvede JamRock. Tak čerstvou novinku jsme ještě v čechách neměli!

Ska punk na Jam Rocku!

Každý kdo zná SKA P a má rád ska-punk, určitě přivítá mexickou kapelu Panteón Rococó, která vystoupila v minulosti na Rock for People a sklidila zde velký úspěch. Na svém světovém turné a jeho české zastávce na Coca-Cola JamRock Žamberk představí úplné novinky.