Článek "Peaches bude v Praze vyvádět "peachoviny"" - Blog | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Blog - Článek Peaches bude v Praze vyvádět "peachoviny"

Peaches bude v Praze vyvádět "peachoviny"

Sebastian

První koncert letošní série festivalu STIMUL nabídne velké světové jméno: kanadskou elektronickou hudebnici a performerku PEACHES. Ta vystoupí poprvé v Praze a to v sobotu 3. října v Divadle Archa. Jako předkapela se představí ostravští elektropunkeři Like She.

Při české premiéře Peaches si přijdou na své především příznivci syrového elektra a radikálních genderových postojů. Originální hudebnice, producentka a performerka z Toronta neváhá použít veškeré hudební zbraně, aby mohla do světa vykřičet své postoje. Za patnáct let působení na scéně se z ní stala vyhraněná osobnost, se kterou chtějí všichni spolupracovat. Ne nadarmo s ní píseň i klip natočil Iggy Pop, ne náhodou ji na turné pozvali Nine Inch Nails nebo Björk.

Peaches ruší hranici mezi mužskou a ženskou rolí, vulgárností a bohatou imaginací, humorem a drtivou neústupností, rockem a nenávistí k rockerům. Kombinuje syrové electro a rockové riffy, přičemž na sebe bere otevřené sexuální výzvy, narážky a rýpance, jaké tradičně procházejí rockerům. Co se stane, když místo pudového svalnatce zařve holka slogan „fuck the pain away", tedy „bolest přebij šoustáním"? Uvidíme 3. října v Arše. Reference z živých vystoupení potvrzují, že show Peaches patří k nejživelnějším a nejnevypočítatelnějším vůbec.

Více na
www.stimul-festival.cz


Vstupenky: 390 Kč v předprodeji / 490 Kč na místě.
Předprodej v pokladně Divadla Archa (Na poříčí 26, Praha 1, tel.: +420 221 716 333) nebo v sítích Ticketpro a Ticketportal (navýšeno o poplatky sítí).