Článek "Pojeď na Rock for People s partičkou kámošů a…" - Blog | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Blog - Článek Pojeď na Rock for People s partičkou kámošů a Bandzone.cz

Pojeď na Rock for People s partičkou kámošů a Bandzone.cz

mustti

Jedeš na Rock for People s partičkou kámošů? Pokud ano, tak čti dál. Ve spolupráci s festivalem Rock for People jsme pro vás připravili speciální nabídku „Bandzone partiček“, které mají proti klasickým partičkám výhody navíc. Jak to funguje?

Obrázek ke článku blogu: Pojeď na Rock for People s partičkou kámošů a Bandzone.cz

Sežeň kámoše a kupte si lístky na RFP jako Bandzone partička. Díky Bandzone.cz stačí, můžete partičku založit už od čtyřech lidí. Po koupení lístků, během přihlašování do partiček, vyplníte, které kapely z Bandzone.cz jste fanoušci nebo členové.

Jako partička dostanete klasické výhody od RFP jako společné stanování a tričko partičky zdarma, díky Bandzone i ve více barvách. To není všechno, pokud vás v partičce bude více jak 10 dostanete plato piv a pokud více jak 15 tak rovnou celý Coolkeg.

 

A to nejlepší nakonec. Kapela, která nasbírá největší počet fanoušků skrz všechny partičky, které vyplnili ve formuláři její jméno, dostane možnost si ještě letos zahrát na Rock for People. No není to super?

Prodej Bandzone partiček, stejně jako klasických RFP partiček, končí už 5.6.2012, takže moc nečekejte. Všechny podrobnosti ohledně partiček, platbě, výhodách apod. najdeš na http://rockforpeople.cz/bandzoneparticky

 

Zjednodušený návod, jak se zúčastnit:

  • Na stránce http://ticketforpeople.cz zakoupíš minimálně 4 lístky pro sebe a své kámoše.  Tím se zároveň staneš šéfem vaší partičky.
  • Následně ti přijde mail s číslem objednávky. Ten spolu se svým e-mailem zadáš do políček na stránce http://rockforpeople.cz/bandzoneparticky
  • Na stránce se nachází ještě třetí políčko, do kterého zadáš jméno kapely z Bandzone.cz, které jsi fanoušek a rád bys ji viděl hrát na RFP. Název kapely, kterou vybereš, se poté objeví i na triku vaší partičky, takže vybírej pečlivě.
  • Pak už jen projdeš jednoduchým procesem, kde si vybereš design a barvu trika. Díky Bandzone.cz máš navíc na výběr i z bílé barvy, což běžné partičky nemají.
  • Následně vyplníš maily všech kámošů z partičky, kterým přijde zpráva s odkazem, kde si vyberou, zda chtějí dámské nebo pánské triko a jakou velikost.
  • A pak si jen budeš užívat festival s kamarádama a se všemi výhodami a možná na něm ještě uvidíš i svou oblíbenou kapelu.

Už se těšíme až vás na fesťáku potkáme v trikách Bandzone partiček!