Článek "POZOR! Změny v rámci Bandzone.cz showcase" - Blog | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Blog - Článek POZOR! Změny v rámci Bandzone.cz showcase

POZOR! Změny v rámci Bandzone.cz showcase

HK

Soutěž s Hip Hop kempem je úspěšně za námi a jak ji hodnotí samotní pořadatelé si můžete přečíst zde.

Soutěž s partnerem Bandzone.cz je u konce. A byla to jízda, která na plné čáře předčila naše očekávání! Ohlas se kterým se tato soutěž shledala je něco s čímž jsme se doposud nesetkali. I přesto, že jsme od začátku avizovali, že interprety si vybereme sami podle svého úsudku a hlasování má pro nás jen informativní charakter, tak se přesto našli tací, kteří považovali počet hlasů za vítězství. O tom to není.

Nicméně hlavním cílem bylo dát šanci, otevřít cestu některým projektům o kterých bychom se jinak nedozvěděli. To se určitě povedlo. Díky registracím jste na sebe upozornili a vaši tvorbu jsme si poslechli a interprety vybrali dle našeho subjektivního úsudku.

Hip Hop Kemp chce i nadále dávat prostor začínajícím a méně známým kapelám. Pokud to letos nevyšlo, vězte že tuto možnost budeme otevírat několikrát i v budoucnu a více se dozvíte už v průběhu roku.

Nakonec jsme vybrali následující kapely a interprety:

Azurit Kingdom
Cartiss
Crap Crew
FOPA
Gambrz Reprs
Jes Brothers
LAV
LED´N´ICE [Elka, Kalim, Matheus]
Luboš Kanon
Masový Wrazi
MC Gey
MC Peca
Phoenix
Planet House Jam
Sira & 849185  
SpitYa Boyzzz
Stopro [Dezert a Malý Man]
Tlustej Kárl
Weezo & DJ Inak