Článek "Pro zpěváky, ale tentokrát úplně jinak!" - Blog | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Blog - Článek Pro zpěváky, ale tentokrát úplně jinak!

Pro zpěváky, ale tentokrát úplně jinak!

Seph

Bandzone se stal poprvé partnerem soutěže v komerční televizi.

Obrázek ke článku blogu: Pro zpěváky, ale tentokrát úplně jinak!

Ahoj,

je to pár týdnů, co nás oslovila TV Nova s tím, že chystá poměrně unikátní soutěž pro zpěváky, na které by ráda spolupracovala s Bandzone.cz. Už jen to, že se nám ozvali, na nás udělalo dobrý dojem. Zdá se, že cílem projektu je objevit opravdové muzikanty a ne opičky, které se v televizi chtějí pouze zviditelnit se svým záměrně hloupým číslem.

V soutěži zpěváků, ve které je úplně fuk, jak kdo vypadá, odkud pochází, jestli jezdí na vozíku, nebo jestli má vadu řeči až do chvíle než začne zpívat. TV Nova dostane soutěž do skvělého vysílacího času a stejně tak zařídí účast i jednoho z major vydavatelství (tušíme, že je to Universal). Celou dobu půjde jen o skvělé a nebo ultra skvělé zpěváky. Tudíž vážně nemusíte čekat žádnou Hvězdnou pěchotu.

My v tom vidíme skvělou šanci, jak začít kariéru zpěváka a jak na sebe upozornit před všemi kapelami a producenty, kteří hledají zajímavý hlas pro svůj projekt. Soutěž jako je tato má sílu změnit hudební scénu k lepšímu a proto se Bandzone.cz stal jedním z hlavních partnerů.

Věříme tomuto konceptu a věříme Vám, že této šance využijete... budeme při Vás!

Váš BZ tým