Článek "Šance pro tři kapely zahrát si na večírku pro…" - Blog | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Blog - Článek Šance pro tři kapely zahrát si na večírku pro nedočkavé při festivalu Keltská…

Šance pro tři kapely zahrát si na večírku pro nedočkavé při festivalu Keltská noc!

Majkláč

V pátek 12.8. začíná 16. ročník dvoudenního festivalu Keltská noc. A už ve čtvrtek 11.8. se od 20:00 koná v areálu festivalu Bandzone večírek pro nedočkavé. 

Obrázek ke článku blogu: Šance pro tři kapely zahrát si na večírku pro nedočkavé při festivalu Keltská noc!

Tři kapely s profilem na Bandzone.cz z okolí Harrachova (Liberecko, Jablonecko, Trutnovsko), kde se festival tradičně pořádá, dostanou jedinečnou příležitost si na večírku zahrát. Pravidla soutěže jsou jednoduchá: soutěžící musí do 4.8. 2011 napsat na e-mail: mafuna@trisestry.cz důvod, proč by právě jejich kapela měla na večírku hrát. Pořadatelé pak na základě došlých odpovědí vyberou vítěze.

Návštěvníci festivalu se můžou těšit na výběr skvělých českých a několika zahraničních kapel, navíc je pro ně připraven bezplatný kemp. Na Bandzone večírku je rovněž možnost koupit si dvoudenní lístek za 650 Kč (tedy o 50,- levněji, než na místě, během festivalu). V předprodeji pak můžete pořídit vstupenku za 540,-.