Článek "Slam poetry exhibice" - Blog | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Blog - Článek Slam poetry exhibice

Slam poetry exhibice

HK

Exhibiční bitva borců v poezii na živo. Desítku slamerů doplní jeden ze zájemců, který dostane před začátkem divokou kartu.
Více na: www.facebook.com/slampoetry nebo na www.slampoetry.cz 20.00 (120,-) 

Obrázek ke článku blogu: Slam poetry exhibice

Na exhibicích slam poetry v Rock Café se představuje česká špička oboru.
Do exhibice jsou zváni pouze zkušení borci, kteří nejsou v disciplíně slam poetry žádnými nováčky. Změřit síly v přátelském duchu se tentokrát rozhodli Jan Jílek (mistr ČR 2008, 3. místo na prestižním slamu při mezinárodním literárním festivalu v Berlíně), Bohdan Bláhovec (mistr ČR 2005, účastník mnoha mezinár. slamových klání),
Mirek Kynčl (2. místo finále ČR 2010) a další úspěšní harcovníci domácí scény slam poetry: Havel Husák, Bio Masha, plzeňský borec Mruczivák, vítězové pražských kol Honza Kistanov a Ondra Lidický nebo Monika Serbusová.
Desátého v sestavě doplní „divoký kůň", který se bude moci přihlásit před začátkem. Výše zmínění účinkující mohou i na podiu Rock Café zužitkovat zkušenosti z Berlína, Vídně, Varšavy, Madridu i severských zemí.
Očekávat se dá naprostá rozmanitost v přístupu ke slamování.
Zastoupeni jsou vyznavači absolutní improvizace i básníci s dokonale vypilovaným pevným textem.
Vzhledem k tomu, že se jedná o exhibici, má i slam v Rock Café uvolněnější pravidla, než jsme zvyklí...