Článek "StudentFest již potřetí, tentokrát na apríla!" - Blog | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Blog - Článek StudentFest již potřetí, tentokrát na apríla!

StudentFest již potřetí, tentokrát na apríla!

HK

Na apríla, 1.dubna, Praha již potřetí ožije jednodenním přebíhacím festivalem Student Fest.
Ve 4 pražských klubech se představí kromě vybraných nadějných studentských kapel z celé Republiky také známí a profesionální umělci.
Na čtyřech pódiích je od sedmi večer až do ranních hodin připravena žánrově bohatá nabídka skvělé hudby, a tak si každý z návštěvníků může vytvořit svůj vlastní program sám, podle svého vkusu. 

Obrázek ke článku blogu: StudentFest již potřetí, tentokrát na apríla!

Student Fest 2011 navazuje na dva velmi úspěšné proběhlé ročníky festivalu a přináší opět o něco více než loni. Kromě studentských kapel a mladých hudebníků, kteří se letos sjíždí doslova ze všech koutů naší republiky, letos Student Fest nabízí i velká jména, jako kapely Fast Food Orchestra, Unifiction či drum&bassového producenta Skeptical z Velké Británie.
„Držíme se myšlenky propojit na jednom pódiu zaběhlé umělce i nadějné a progresivní talenty. Jsme přesvědčeni, že to lidé ocení." říká hlavní organizátor festivalu, Jan Jelínek. Celkově se na festivalu představí 23 účinkujících, zazní rock, ska, reggae, funky, grunge, crossover, alternativa či drum&bass.
Základem, jak již tradice velí, je tzv. "přebíhání" mezi kluby. Návštěvník si sám poskládá svůj program podle line-upu jednotlivých stageí, mezi kterými může dle libosti přebíhat. Blízkost klubů, atmosféra centra města ve spojitosti s nadšením nad i pod pódiem poté ze Student Festu dělá nenahraditelný hudební zážitek.
„V uplynulých 2 letech navštívilo náš festival přes 2000 lidí. Věřím, že se nám podaří tento rok standard minimálně udržet, spíš ale vylepšit. Vycházíme tomu vstříc hlavně výší vstupného, které stále držíme na nejnižší možné hranici," dodává Jan Jelínek. Cena vstupného se pohybuje na úrovni 150Kč pro studenty do 26 let, důchodce a vojáky, pro ostatní 250Kč.
Partnery festivalu jsou Rádio 1, Bohemia Bagel, Musicweb.cz a Poslouchej.net a další.