Článek "Výherci naší soutěže se setkali s Billy Talent!" - Blog | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Blog - Článek Výherci naší soutěže se setkali s Billy Talent!

Výherci naší soutěže se setkali s Billy Talent!

Sebastian

Před pražským koncertem populární pop-punkové kapely Billy Talent jsme vyhlásili soutěž o prohlídku backstage a setkání s kapelou. Nyní přinášíme krátký report z průběhu setkání.

Byli jsme moc rádi, když jsme vám mohli ve spolupráci s agenturou Conspiracy zprostředkovat mimořádnou soutěž o setkání s populárními Billy Talent. Na otázku "Po kolikáté Billy Talent v ČR vystupují?" byla správná odpověď po třetí. Otázka byla jednoduchá, přesto jsme byli překvapení, že nám dorazilo více jak 200 správných odpovědí!

Z nich jsme vylosovali dva výherce, z nichž každý si mohl vzít s sebou jednoho kamaráda. Genderově se nám losování opravdu podařilo, dorazili dva kluci a dvě holky.

V 15:30 nás vyzvedl před halou pořadatel koncertu Robert Vlček z Conspiracy, výhercům předal nové CD Billy Talent a vzal nás na "okružní jízdu" po zákulisí. Nejdříve jsme však měli to štěstí, že jsme stihli konec zvukovky Billy Talent. Zpěvák kapely kolem nás několikrát proběhl a horlivě diskutoval s ostatními členy o intru celého koncertu, které zrovna zkoušeli.

Když kapela spokojená odešla z pódia, mohli jsme je vystřídat my. Pohled z pódia na prázdnou halu pro cca 13 000 lidí je opravdu impozantní.

© foto by Klára Skřenková

Výherci se mohli podívat na aparaturu kapel, zašli jsme i k tourbusům, tzv. nightlinerům, které kapely používají místo hotelů při cestování na turné, v zákulisí jsme potkali obě předkapaley Cancer Bats a Silverstein, které si připravovali své vystoupení atd. To vše doprovodil Robert Vlček zasvěceným komentářem.

Pak jsme si dali pauzu na jídlo, abychom se v 17:30 opět sešli u bočního VIP vchodu Tesla areny a naši výherci mohli vyrazit na setkání s kapelou. Dojmy z tzv. "meet and greet" měli veliké, členové kapely na ně působili velmi sympaticky, akorát si prý stěžovali, že jsou češi nějací vyplašení :)

Výherci z Bandzone s Billy Talent

© foto by Marek Bartoš - Koule.cz

Podtrženo, sečteno, jsme moc rádi, že jsme pro vás mohli tuto soutěž uspořádat a věříme, že rozhodně nebyla poslední. Napošte nám do diskuse, s jakou kapelou byste se rádi potkali vy, třeba se nám to povede zařídit ;)