Článek "Vyhrajte web pro kapely!" - Blog | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Blog - Článek Vyhrajte web pro kapely!

Vyhrajte web pro kapely!

Seph

Chcete mít s kapelou vlastní internetové stránky, ale nemáte dostatek prostředků nebo kamarádů, kteří by pro vás takovou prezentaci udělali? Teď máte jedinečnou příležitost vyhrát nabušený balíček sestavený na míru pro kapely.

 

Obrázek ke článku blogu: Vyhrajte web pro kapely!

Spolu se společností Agionet, s.r.o. jsme pro vás připravili soutěž. Určitě bude zajímat všechny kapely a interprety, kteří někdy uvažovali o tom, že by si vytvořili vlastní webovou prezentaci.

Nyní máte ideální příležitost jednu takovou webovku vyhrát. A nejde jen o samotný web! Spolu s vytvořením internetové stránky dostanete navíc ještě velký balíček zahrnující hosting, propagaci stránky na internetu a její optimalizaci pro většinu vyhledávačů i naplnění obsahu www stránek či založení a správu profilu na Facebooku.

Soutěž probíhá přímo tady, kde stačí vyplnit jednoduchý formulář a odpovědět na pár otázek týkajících se výše zmíněného balíčku. Pokud byste si nevěděli rady s jednotlivými odpověďmi, nápovědu můžete nalézt na této stránce, kde se mimo jiné dočtete i o samotném balíčku, který je ve hře.

Celkem se hraje o více než 15 000 Kč a prestiž kapely na poli internetu!

Více o společnosti Agionet s.r.o. se dozvíte na jejich webu.