Článek "X-left to die před Marilyn Manson v Brně!" - Blog | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Blog - Článek X-left to die před Marilyn Manson v Brně!

X-left to die před Marilyn Manson v Brně!

Sebastian

Již 3.6. se v ČR znovu ukáže Marilyn Manson. Tentokrát se po několilka pražských a jednom festivalovém setu poprvé ukáže v Brně. Jako předkapelu si Manson vybral jednu z populárních kapel z Bandzone.cz - X-left to die!

X-left to die, kteří vydali v tomto roce své debutové album "Potešma" slaví momentálně jeden úspěch za druhým. Kromě toho, že se jim povedlo dostat se v soutěži o předskakování Korn do finálové pětky kapel, vybral si je Marilyn Manson jako svou předkapelu z nabídky několika populárních českých rockových kapel.

Americká glam rocková kapela se po dvou letech vrací do České Republiky. V čele s hlavní hvězdou, zpěvákem Marilynem Mansonem vystoupí v rámci celosvětového turné k nové desce „The High End Of Low" 3. června na brněnském Velodromu!

Kapela, která vznikla v kalifornském Hollywoodu dostala své jméno spojením dvou rozdílných světů. Marilyn jako Marilyn Monroe a Manson podle Charlese Mansona, několikanásobného vraha.

Kontroverzní leader kapely, vlastním jménem Brian Hugh Warner se narodil roku 1969 ve státě Ohio a než se dal na uměleckou dráhu, živil se jako hudební žurnalista. V roce 1989 založil kapelu Marilyn Manson & The Spooky Kids, následně zkrácenou na Marilyn Manson. Kapela za svou kariéru vydala 7 studiových alb vč. aktuálního „The High End of Low". Následovník šesté desky „Eat Me, Drink Me" má stanovené datum vydání na květen 09. Prvním singlem bude skladba „I Want To Kill You Like They Do It In The Movies". Podle popisu samotného Mansona je skladba hodně sadistická, stručně by se dalo říct, že je o vraždě, sexu a smrti.

Koncert pořádá agentura WTF - http://www.wtfcz.cz