Kategorie "Pro fanoušky" - Blog | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Blog - Kategorie Pro fanoušky


Sestav si svůj playlist

Seph

Na Bandzone je více než 200 000 skladeb, které jsou volně k přehrání na profilech 33 500 kapel. Věděl jsi, že si můžeš jednotlivé skladby "naházet" na svůj profil a sestavit si tam vlastní playlist?

celý článek




COCOTTE MINUTE VYHLAŠUJÍ KONKURS NA KLÁVESÁKA

HK

Pražská rocková úderka COCOTTE MINUTE hledá posilu za klávesy. “Jestli umíš hrát na piáno - klávesy, máš kvalitní vlastní vybavení,  umíš stavět a programovat beaty a loopy, máš cit pro harmonie, ovladáš minimálně základy editace a nahrávaní ve standartních programech a víš, že NIN, Marilyn Manson, Faith no More a Rammstein nejsou značky šamponů, pak jsi náš člověk” specifikuje své požadavky sama skupina.

celý článek


„Pryč s gaučem!“ hlásí Toxique

HK

 „Pryč s gaučem!“ hlásí Toxique. Premiérově vše nově - od kostýmů přes účesy po stage, i se křtem aktuálního CD Outlet People, v Praze v sobotu 9.října od 20:00 v Superstudiu Designbloku.

celý článek



Imodium: „Babičky jsou nejlepší hostitelky!“

HK

Umělci jsou zvláštní parta lidí - někdo se nebojí oblíct se do masa, jinej ze sebe udělá zombie, další uspořádá koncert v 360. podlaží mrakodrapu. Imodium pořádají bytové turné a my jsme frontmana Tomáše vyzpovídali, co že to vlastně je, jak to probíhá a taky jsme došli k šokujícímu odhalení, a to, že:“Babičky jsou nejlepší hostitelky!“

celý článek


MetalGate Season Enclosure 2010

HK

První říjnový víkend, konkrétně v sobotu 2.10.2010, bude patřit druhému ročníku akce MetalGate Season Enclosure, která, po vzoru prvního ročníku, uzavře pásmo kmenových akcí MetalGate v roce 2010, jenž odstartovalo v květnu akcí MetalGate Spring Prelude a kulminovalo na MetalGate OpenAir 2010.

celý článek


Ohnivá voda FIREWATER na sedmičce již dnes!

HK

Po roce se k nám navrací dobře známá newyorská kapela Firewater, předskokan Faith No More na jejich loňském zastavení v Praze.

Tentokrát odehrají koncert 4. srpna v klubu 007 na Strahově, akce vypukne v 19.30.

celý článek


S Metalshopem levněji na festivaly!

HK

Nabídka festivalové zábavy se každým rokem rozrůstá o další města, žánry a nové kapely. Festivaly, které nabízejí „pro každého něco“ to už holt přestávají mít jednoduché. Dnešním trendem je specializace - etno, elektro nebo METAL. A právě na to poslední mají zaostřeno v Metalshopu.

celý článek