Kategorie "Pro fanoušky" - Blog | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Blog - Kategorie Pro fanoušky



Jenda řekl Einz Zwei

HK

Znáš to, ležíš si pěkně na koupáku, chytáš bronz a v holčině/klučinovi na vedlejším ručníku vidíš minimálně Pamelu Anderson/Brada Pitta, viď?

Najednou uslyšíš něco, co s tebou začne šít, je to nátěr, je to pecka, řikáš si - hele...

celý článek


Rock for People se kvapem blíží!

Sebastian

Nejprestižnější český letní festival s jedním z nejnadupanějších line-upů co kdy v ČR byl je již za rohem! Rock for People 2010 nyní přinesl na stránkách rozpis programu jednotlivých stageí.

celý článek



Hádej kdo – HENTAI CORPORATION, hádej kde – PŘED SLASHEM!!!

HK

Famózní kytarista Slash, který se v Praze objeví již DNES!!! si vybral na poslední chvíli předkapelu - Hentai Corporation, klukům se tak splnil jeden z nej nej snů a představí se na podiu od 19.20 jako hrdí předskokani. Co všechno to pro ně znamená jsme zjistili exkluzivně pro Vás:

celý článek





Nejlevnější lístky na festival JamRock nabízí Bandzone.cz!

Sebastian

Přes Bandzone.cz můžete koupit nejlevnější lístky na další akci, tentokrát přínášíme předprodej na festival Coca-Cola JamRock Žamberk, na kterém, kromě české špičky, vystoupí i australská hvězda Gabriella Cilmi či skapunkoví Panteón Rococó z Mexika. Jak se již stalo na Bandzone.cz tradicí, nikde jinde nekoupíte lístky na tuto akci levněji, než přes naše stránky!

celý článek