Kategorie "Pro kapely" - Blog | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Blog - Kategorie Pro kapely


Zahrajte si na jednom z největších klubových festivalů

Seph

Spolu s Žižkovskou nocí se  Student fest řadí mezi největší pražské klubové festivaly s návštěvností v řádu stovek až tisíců mladých fanoušků. Festival se odehraje na půdě 5 klubů za účasti více než 30 kapel. Jednou z vystupujících kapel může být i ta tvoje!

celý článek



DreamRig - cesta ke splnění vašeho snu

Seph

Každý z vás se určitě nejdenou zasnil nad něčím, co by si přál mít, ale nemohl si to v daný okamžik pořídit. Spolu s našimi partnery jsme pro vás nyní připravili soutěž, díky které se alespoň sny DJs, muzikantů a jejich týmů, mohou splnit.

celý článek


Live Space vrací úder!

Seph

Třetí ročník soutěže MERCEDES BENZ Live Space startuje. Přihlásit se mohou všechny kapely o třech nebo více členech, které splní podmínky pro vstup do soutěže a odešlou přihlášku do 10. ledna 2012. Veškeré informace naleznou soutěžící na www.rgmlivespace.cz.
celý článek


Jaký je váš názor na českou hudební identitu?

Seph

Jaroslav Raušer nám zaslal do Bandzone velmi zajímavý dopis, který byl původně určen pro uzavřenou konferenci České hudební rady. Zcela jistě se stane i velkým podnětem pro diskuzi v rámci veřejné debaty Rady Českého rozhlasu o hudební dramaturgii CRo 1 a ČRo 2, která se uskuteční 1. prosince.

"Pozorne jsem to procetl a moc se mi to libi. Ma to hlavu a patu, svym zpusobem me to zase trochu nakoplo. Je to tak pekne napsane, ze bych to rad zverejnil v nasem blogu." Majkláč

S laskavým svolením od Jardy vám dáváme dopis k přečtení a velmi oceníme, pokud se do diskuse zapojíte i vy.

celý článek


Petra Hermanová na Red Bull Music Academy

Seph

Podívejte se jak to vypadá, když se sejde třicítka mladých hudebníků, kteří budou za pár udávat směr novým hudebním trendům. Letos se na akademii probojovala i Petra Hermanová z kapely Fiordmoss.

celý článek





20 000,- za cover Nirvany!

Seph

Hymna všech rockerů 90. let – drásavý evergreen Smells Like Teen Spirit od grungeové kapely Nirvana – se dočkal už bezpočtu předělávek. O vlastní cover verzi se teď mohou pokusit všechny tuzemské kapely, DJs, orchestry, soubory, sólisté i další hudební experimentátoři, kterým je určen další ročník soutěže festivalu Struny podzimu O2 Extra šance.

celý článek