Kategorie "Pro kapely" - Blog | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Blog - Kategorie Pro kapely


Medúza Open - Začínající kapely v TV?

Seph

Hudební pořad ČT Medúza a server Bandzone.cz společně vyhlašují soutěž Medúza Open 2011 pro začínající kapely a talenty vydávající se na sólovou dráhu. Pokud chcete být představeni divákům Medúzy, máte jedinečnou možnost.

celý článek


Vyhrajte web pro kapely!

Seph

Chcete mít s kapelou vlastní internetové stránky, ale nemáte dostatek prostředků nebo kamarádů, kteří by pro vás takovou prezentaci udělali? Teď máte jedinečnou příležitost vyhrát nabušený balíček sestavený na míru pro kapely.

 

celý článek



Zahraj si na největší punkový akci v Praze!

Seph

Hrajete punk a máte na profilu víc než 300 fanoušků? Potom je tohle pro vás ideální šance, jak si zahrát na velkym pódiu spolu s kapelama Tři sestry, Visací zámek, Plexis nebo N.V.Ú. Dělí vás od toho jen jeden e-mail!

celý článek


Jo! Začala přihlašovací fáze na Red Bull Music Academy 2011.

Seph

Red Bull Music Academy oběhla zeměkouli a na své cestě se zastavila například v Barceloně, Kapském Městě, Torontu, Sao Paulu, Londýně a Melbourne. Tokio má pověst ráje lovců vinylových kotoučů i techniky, takže se už dávno ozývaly hlasy, aby se Akademie konala i v tomto městě – a letos míří právě tam. S plnou náručí workshopů, studiových sessions a večírků se tu zabydlí od 23. října do 25. listopadu 2011.

celý článek