Kategorie "Reportáže" - Blog | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Blog - Kategorie Reportáže


iPUNK.cz představuje dokument o prvním koncertu Sum 41 v Česku

Seph

Sum 41 je jeden z nejvýraznějších interpretů odchycených při punk-rockového bouři, která zasáhlasvět na přelomu tisíciletí. Původně označováni jako mladší kanadští příbuzní Green Day a Blink 182,Sum 41 se velice rychle zorientovali a začali si razit vlastní cestu, která jim i do budoucna zajistilasilnou pozici u fanoušků napříč kontinenty.

celý článek


Kterak Majkláč k surfování přišel,.. aneb, čím se baví BZ tým, když nežije hudbou

Majkláč

Je teplý letní čtvrtek a já si sedím v Bandzone kanclu na Národní třídě a ospale se štrachám v mailech, které dorazily do složky "zájemci o inzerci". Dojdu až k mailu s předmětem "RipCurlSurfCamp". V rámci této složky jsem zvyklý vídat předměty obsahující výrazy jako "deska, fest, obaly, trička, kluby.. " ale surf? Se zájmem jsem mail otevřel a prolítl ho očima. Nějaký Jirka Matějíček, pořadatel kurzů surfování v Portugalsku se ptá, zda-li by nešlo "něco" s Bendzounem. Že údajně spousta návštěvníků jejich pobytových kurzů má něco společného s muzikou, a že mnohdy přijde u rybích barbecue nebo kaleb na pobřeží řeč právě na náš server pro kapely.

 

Youtube Video nE4gb5rXXCoYoutube Video nE4gb5rXXCo

celý článek


Ceny FILTERu - Lucerna Music Bar - majkláčovo očima

Majkláč

Tak to byla zase jednou party! Já to říkám vždycky, když už se Majkláč pokouší o tanec, je to známka toho, že se skvěle baví a k tomu, že je dost na mraky. A včera jsem se skutečně chvilku o cosi, co mohlo připomínat moderní tanec, pokoušel.

celý článek