Článek "Upload videí přímo v administraci profilu!" - Blog | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Blog - Článek Upload videí přímo v administraci profilu!

Upload videí přímo v administraci profilu!

Hujer

Pravidelní čtenáři našeho newsletteru už ví, že Bandzone přesouvá všechny videoklipy na svůj oficiální YouTube video kanál  - youtube.com/bandzone.

Kvůli plánovanému přesunu prosíme všechny kapely, které už své videoklipy na Bandzone mají nahrané, aby nám je znovu poslaly. Nyní je již ovšem nemusíte posílat emailem, jako tomu bylo doposud, ale je možné video uploadovat přímo ve vašem profilu!

V administraci profilů se nově objevila záložka "MÉDIA". V té najdete sekci "VIDEA", v níž je možné videoklipy uploadovat. Nově jsme povolili i možnost nahrávat live videa z koncertů, tzv. "živáky". Všechna videa, která v administraci nahrajete, projdou schvalovacím procesem a následně se objeví na našem YouTube channelu i ve vašem profilu na Bandzone.cz.

Tak neváhejte a pokud máte s kapelou jakékoliv video, uploadujte ho v administraci vašeho profilu ještě dnes! Stejně tak ještě jednou prosíme kapely, které už svůj videoklip na Bandzone mají, aby nám ho znovu nahrály. Náš channel bude mít v rámci YouTube řadu výhod a proto se určitě vyplatí obětovat trošku času a svůj videoklip na Bandzone uploadovat.