Článek "[Aktualizováno] Vyhraj profesionální mikrofony…" - Blog | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Blog - Článek [Aktualizováno] Vyhraj profesionální mikrofony Sennheiser

[Aktualizováno] Vyhraj profesionální mikrofony Sennheiser

Majkláč

Před pár týdny jsme navázali spolupráci se společností Panter s.r.o., zastoupením špičkové techniky, zejména pak mikrofonů a bezdrátových systémů Sennheiser.

 

Obrázek ke článku blogu: [Aktualizováno] Vyhraj profesionální mikrofony Sennheiser

Přestože se jedná o špičkové produkty určené především pro profesionální použití, jejich dynamické vokální mikrofony jsou dostupné i pro začínající muzikanty.

A protože lidé v Panter s.r.o. (oficiální zastoupení produktů Sennheiser do ČR) fandí i mladým muzikantům a kapelám, nabídli nám dva skvělé dynamické vokální mikrofony z řady e 900 nebo e 800.

 

 

 

Vaše šance na výhru!

Cena pro kapelu - Dynamický vokální mikrofon Sennheiser e 900 nebo e 800

získá kapela s datem registrace v červnu 2011, která s vlastní skladbou dosáhne nejvyššího počtu přehrání za jeden libovolný den v sedmi kalendářních dnech 22.6. - 28.6. včetně.

Cena pro fanouška - Dynamický vokální mikrofon Sennheiser e 900 nebo e 800

vyhraje vylosovaný fanoušek (omezeno na fanoušky, kteří jsou zároveň členy kapely s profilem na Bandzone), který fandí alespoň jedné kapele s datem registrace v červnu 2011.

Výherce obou cen zveřejníme 29.6. v 15:00.

Poznámka: výherci bude cena předána v Showroomu společnosti Panter s.r.o. v Praze (není možné výhru poslat poštou). Přesný model dynamického mikrofonu si výherce vybere po poradě s odborníky z Panteru při vyzvednutí výhry.

Držíme Vám palce!

Majkláč, Bandzone.cz
Žijeme novými kapelami

 

Jak to všechno dopadlo?

Výsledek soutěže byl zřejmý již při pohledu do včerejší (29.6.) hitparády. Kapela All Friends Dead dosáhla 28.6. na úctyhodných 296 unikátních poslechů a vyšplhala se tak až na druhou příčku v hitparádě!

Z fanoušků jsme pak vylosovali Mike-Core, který si přidal do oblíbených kapelu Old Yellow Bricks a sám hraje v kapele, která je shodou okolností také čestvě zaregistrovaná, Looks Like Yoda.

Věříme, že se nám podaří v blízké době domluvit více soutěží a podpořit tak ještě více kapel v jejich začátcích!