Článek "Anti-Flag, Alexisonfire a další kapely budou…" - Blog | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Blog - Článek Anti-Flag, Alexisonfire a další kapely budou bořit Roxy!

Anti-Flag, Alexisonfire a další kapely budou bořit Roxy!

Sebastian

Agentura Conspiracy přiveze do Prahy další velké punk-rockové turné. Už 25.10. se v Roxy představí kapely Anti-Flag, Alexisonfire, Four Year Strong a The Ghost of a Thousand v rámci The Eastpak Antidote tour!

neděle 25.10.2009 Praha, Roxy (Dlouhá 33), od 18.00 hod.

Politicky angažovaní punk-rockeři ANTI-FLAG z amerického Pittsburghu, se kterými se v ČR v posledních pěti letech málokterá žánrově příbuzná kapela může měřit v popularitě, se na podzim triumfálně vrací do našeho hlavního města - v neděli 25. října vystoupí v pražském ROXY jako hlavní atrakce letošního "The Eastpak ANTIDOTE Tour".

Tentokrát však neudělají radost pouze ortodoxním punkovým fanouškům - jako své hosty totiž přivezou další skvělé kapely, orientované spíše na více či méně progresivní hardcore - ALEXISONFIRE z Toronta, bostonské FOUR YEAR STRONG a rovněž THE GHOST OF A THOUSAND z anglického Brightonu.

Anti-Flag ani v šestnáctém roce své existence nepřestávají být vyjímečně produktivní a v těchto dnech vypouštějí do světa své již deváté album "The People Or The Gun", které zatím vyvolává nadšené ohlasy, doprovázené často zmínkami o "návratu kapely ke starým dobrým kořenům".

Kanaďanům Alexisonfire rovněž v tomto měsíci vychází nové album - "Old Crows / Young Cardinals" je mnohými označováno za tajný tip na album roku.

FOUR YEAR STRONG, kteří ve své tvorbě - zjednodušeně řečeno - kombinují hardcore a pop-punk, se dají zařadit do podobné kategorie jako např. A Day To Remember, New Found Glory, Tiefighter, Story Of The Year nebo Set Your Goalsne. Nekompromisní nářez britských The Ghost Of A Thousand bude pro mnohé nejpozitivnějším překvapením podzimu - skutečná lahůdka pro fanoušky Refused, Gallows, Cancer Bats či Every Time I Die.

Koncert pořádá agentura Conspiracy