Článek "Bacardi Oakheart - Užij si noc s kaloněm" - Blog | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Blog - Článek Bacardi Oakheart - Užij si noc s kaloněm

Bacardi Oakheart - Užij si noc s kaloněm

Seph

Populární značka Bacardi celosvětově proslula výrobou originálního rumu Bacardi Superior, který se hodí především pro přípravu oblíbených míchaných drinků. Slavný netopýr, který je od počátku symbolem značky, nyní znovu útočí na naše smysly. Přináší nádech tajemna a neodolatelnou chuť, kterou nabídne zbrusu nový „spiced“ drink Bacardi Oakheart. Podlehněte novému druhu a oddejte se mystické hře, kterou s Vámi rozehraje. Vydejte se na noční lov…

Obrázek ke článku blogu: Bacardi Oakheart  - Užij si noc s kaloněm

Na základě spolupráce s tisícovkami klientů a stovkami barmanů z těch nejlepších podniků vznikl nový produkt – unikátní kořeněný Bacardi Oakheart.

Značku Bacardi není třeba představovat. Stejně tak není třeba představovat ani nejprodávanější rum na světě, Bacardi Superior, který je na trhu již od roku 1862 a stál u zrodu většiny legendárních míchaných nápojů.

Již od počátku existence značky má Bacardi ve znaku ikonického kaloně, což je druh netopýra, který přes den spí a nabírá síly pro svůj noční lov. Bacardi Oakheart je proto tím pravým produktem pro muže – lovce.  Je vyroben z vybrané směsi rumů, stařených ve vypálených sudech z Amerického dubu.  Z hrubé a neotesané struktury přímo ze srdce dubového sudu pak vychází unikátní, lehce kořeněná, sametová chuť. Bacardi Oakheart tak dokonale doprovodí úspěšné tažení nočním městem.

Klasická bílá varianta Bacardi Superior je typická svou lehkou, nevtíravou chutí, která doprovází další ingredience v míchaných nápojích. Zatímco jantarový Bacardi Oakheart je ideální ke konzumaci na ledu, kdy vynikne jeho sametová, rumová chuť s atraktivním dubovým aroma, nebo s colou v populárním spojení OAK & COKE. Bacardi Oakheart je osobitý, zapamatovatelný a podmanivý, stejně jako muž, který se v jeho společnosti vydává lovit.  

Pro vás, kteří chcete při návštěvě baru zažít opravdovou zábavu spojenou se vzrušením, je připravena kaloní Bacardi roadshow se skutečnými kaloňkami. Ty vás seznámí s atraktivním programem, a pokud se rozhodnete aktivně večera zúčastnit a rozšířit tak řady kaloňů, skutečná odměna vás nemine. Kombinace tajemna se vzrušením nyní přichází do vašeho života, tak jej vychutnejte, jako to umí správný kaloň! Kdy a kde se k Bacardi roadshow můžete připojit? Sledujte pravidelně www.nocskalonem.cz nebo www.facebook.com/bacardiczechrepublic.