Článek "Bandzone 3.0 - nové funkce a opravy #2" - Blog | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Blog - Článek Bandzone 3.0 - nové funkce a opravy #2

Bandzone 3.0 - nové funkce a opravy #2

ʕ •ᴥ•ʔ křupavoučká jitrnice

Protože jsme slíbili, že vás budeme pravidelně informovat o opravách / nových funkcích na Bandzone.cz, přinášíme vám seznam změn, které od vydání posledního článku v blogu proběhly.

Obrázek ke článku blogu: Bandzone 3.0  - nové funkce a opravy #2

Koncerty

Ve vyhledávání a procházení koncertů si nyní můžete zaškrtnutím formulářového pole vybrat, že chcete vypsat pouze akce kapel, které máte v oblíbených. Funkce je dostupná samozřejmě jen přihlášeným fanouškům.

Na úvodní stránky kapelních profilů jsme přidali nejbližší koncert kapely – pozor, stejně jako v případě vyhledávání a procházení koncertů se berou v potaz jen akce založené v nové verzi Bandzone.cz (pro více informací nahlédněte do předchozího článku blogu).

Dost často se ptáte, proč nelze při vytváření koncertu založit nové město v Česku nebo na Slovensku. Pro tyto země máme v databázi kompletní seznam všech obcí ze statistického úřadu a nechceme, aby vznikaly (ať už nechtěně nebo záměrně) jejich duplikáty nebo neexistující obce. Pokud se dostanete do situace, kdy je potřeba vytvořit nový klub například ve vesnici, která v seznamu není, vyberte obec, pod kterou spadá.

Posíláte nám také spoustu tipů na vylepšení, které vás ohledně koncertů napadají (např. možnost přiložit k akci plakát, zasílání pozvánek fanouškům atp.), věřte, že v tomto směru máme velké plány!

Playlist na fanouškovském profilu

V současné chvíli se playlist generuje vždy po přihlášení k účtu. Pokud máte v oblíbených kapelách alespoň 5 kapel, sestaví se playlist z jejich skladeb, v opačném případě je zcela náhodný. Skladby v přehrávači na vlastním fanouškovském profilu prozatím nelze přidávat ani odebírat, ale uvědomujeme si, že je to funkce, která vám hodně chybí. Napište nám, jakým způsobem si myslíte, že by mohly fanouškovské playlisty fungovat.

Hledání a našeptávač

Velké množství zaslaných reportů se týkalo našeptávačů a hledání obecně (vaše kapela nebyla zobrazená ve výsledcích hledání, nešlo přidat nově založeného fanouška jako člena kapely, protože ho našeptávač nenabídl atp.). Věříme, že se nám všechny tyto problémy podařilo odstranit. Pokud svůj nově založený profil ve vyhledávání nenajdete ani několik hodin po aktivaci (aktualizace vyhledávacího indexu kapel a fanoušků se spustí až po zaktivování a může nějakou chvíli trvat), dejte nám prosím vědět.

Přehrávač skladeb

Kromě ladění přehrávače pro různé konfigurace a prohlížeče (které na několik dní způsobilo nefunkčnost přehrávače v Internet Exploreru, za což se omlouváme), jsme do hlavičky stránky v prohlížeči přidali ukazatel přehrávání, takže i při mnoha otevřených záložkách na první pohled vidíte, odkud vám hrají skladby.

Žánry, které nejsou v nabídce

V minulé verzi Bandzone.cz kapely hojně využívaly možnosti napsat do pole město libovolný text pro zadání žánru, který nebyl v nabídce. Město i oba žánry se teď vybírají ze seznamu, pokusíme se ale prodiskutovat možná řešení problému.