Článek "Bandzone ve finále soutěže nejlepších českých…" - Blog | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Blog - Článek Bandzone ve finále soutěže nejlepších českých webů!

Bandzone ve finále soutěže nejlepších českých webů!

Sebastian

Pomozte nám vyhrát Křišťálovou Lupu...

DĚKUJEME Bandzoňáci! Jen díky vám a vaším nominacím jsme se dostali do finále soutěže nejlepších českých webů Křišťálová Lupa, v kategorii "Sociální sítě"!

Pokud si myslíte, že v těžké konkurenci české mutace Facebooku, Libimseti.cz, Lide.cz, Baby-cafe.cz a Omlazeni.cz si zaslouží váš hlas právě Bandzone, budeme vám moc vděční, když si uděláte ještě minutku času a na adrese http://kristalova.lupa.cz/hlasovani/ pro nás zahlasujete. A pokud budete mít chuť a čas, můžete určitě zmobilizovat i vaše kamarády, známé atd. a přesvědčit je, aby pro nás "klikli" taky :)

Slibujeme, že pokud cenu opravdu vyhrajeme, vyvedeme na předávání cen skandál hodný Bandzone týmu a hesla "Sex, drugs & rock'n'roll" !:)

Btw. mimo to, že jsme nominovaní v kategorii, v které rozhodují hlasy veřejnosti, dostali jsme se do finále i ve dvou kategoriích, v kterých vítěze vybírá odborná porota! Bandzone.cz je nominovaný mezi projekty roku a Michal "Majkláč" Novák, zakladatel Bandzone, byl vybraný mezi 10 českých internetových osobností roku! Snad mu to moc nevleze do hlavy...:)

Velmi si toho vážíme a děkujeme vám, protože bez vaší přízně a podpory by Bandzone nemohl existovat.

Váš Bandzone.cz tým