Článek "CHTĚL BYS NA HUDEBNÍ WORKSHOP DO TOKIA?" - Blog | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Blog - Článek CHTĚL BYS NA HUDEBNÍ WORKSHOP DO TOKIA?

CHTĚL BYS NA HUDEBNÍ WORKSHOP DO TOKIA?

HK

Láká Tě zúčastnit se Red Bull Music Academy 2011 v Tokiu? A co to vlastně je ta vysněná akademie? Je zajímavá i pro české hudebníky z kapel, které jsou na Bandzone? Možnost tu rozhodně je a stojí za to se přihlásit!

Obrázek ke článku blogu: CHTĚL BYS NA HUDEBNÍ WORKSHOP DO TOKIA?

Jedná se o dlouhodobý projekt pro instrumentalisty, producenty, DJs či zpěváky bez omezení žánru a profesionality. Jednou za rok se z přihlášek z celého světa vybere 60 nejzajímavějších hudebníků, ze kterých je cítit otevřenost a ochota se něčemu novému přiučit, a ve kterých je jasně patrný jejich tvůrčí potenciál. Těmto vybraným se společným zájmem o hudbu je kompletně zajištěn 14denní pobyt v některé z hudebních metropolí. Přes den se účastní přednášek světových legend, (spolu)pracují ve studiích pod vedením zkušených mistrů a večer jsou přítomni živým vystoupením v klubech s tou nejlepší atmosférou.

 

Z Česka a Slovenska se již zúčastnilo Red Bull Music Academy 27 mladých lidí. Pokud se Ti poštěstí a budeš vybrán/a, můžeš se  těšit na získání přátel a hudebních kontaktů v různých koutech světa, nové znalosti, zkušenosti a spoustu inspirace pro vlastní tvorbu.

          

Pokud Tě zajímá i elektronická hudba doporučujeme tento čtvrtek, 9. prosince, navštívit pražskou MeetFactory, kde po debatě o Abletonu s Jeffem Milliganem zahrají exkluzivní hosté jako Matt Black z Coldcut, Dorian Concept, dBridge, Roska a další. Více info, video workshopy a živé nahrávky najdeš na www.redbull.cz/RBMA

         

PS: RBMA RADIO zlepšuje náš rozsah slyšitelných frekvencí. Nyní je online 24/7 s osmi kanály: indie, soul&funk, jazz, reggae, electronica, house&disco, hip hop, dubstep&bass.