Článek "Doplň alba na profilu své kapely" - Blog | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Blog - Článek Doplň alba na profilu své kapely

Doplň alba na profilu své kapely

Seph

Připravili jsme pro kapely novou funkci, kterou určitě ocení většina fanoušků, kteří se marně snaží dopátrat, jaké desky nebo dema již kapela v minulosti nahrála. Další ze záložek na profilu kapely je nově položka "Alba". Jestli máš na Bandzone profil své kapely (i bývalé), zalov v paměti, co jste kdy s kapelou nahráli a šup s tím do Alb.

Obrázek ke článku blogu: Doplň alba na profilu své kapely

Jako album je možné do této sekce vyplnit prakticky cokoliv od singlů a EP přes kompilace až po samotná kompletní CD a LP. Je možné zde vytvořit i DVD, pokud tvá kapela vydala například živák.

Jak na to?

Přímo v sekci Alba na profilu své kapely najdeš vpravo nahoře symbol + (přidat album), na který když klikneš, objeví se formulář pro vytvoření alba. Povinné položky jsou jen název a rok vydání.

Je dobré tam toho vyplnit co nejvíce i pro sebe samotného. Až se tě někdo bude ptát, s kým jste pracovali na té a té desce, budeš mít všechno pěkně pohromadě.

Tlačítko koupit. Sem je možné vložit prakticky jakoukoliv URL adresu (například na iTunes, Bandshop, vás e-shop, atp...), kde je možné si desku stáhnout nebo koupit. Tento odkaz se pak objeví jak ve výpisu všech desek přímo v kategorii Alba na profilu kapely, tak na detailu desky.

Kdybys měl s vytvářením jakékoliv problémy nebo něco nefungovalo, napiš nám na podpora@bandzone.cz a všechno dáme společně do pořádku.

Tak hurá do budování archivů!