Článek "Hentai Corporation s Eiffelovkou za zády zaútočí…" - Blog | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Blog - Článek Hentai Corporation s Eiffelovkou za zády zaútočí na Akropoli!

Hentai Corporation s Eiffelovkou za zády zaútočí na Akropoli!

HK

Jedna z nejzajímavějších českých klubových kapel ze stáje Bandzone Booking Agency chystá pro svoje fanoušky zásadní koncert, který proběhne 23.10. v paláci Akropolis v Praze.

Co si vlastně hudebníci připravili?
Hentai Corporation jsou progresivní kapela, která se snaží svůj sound posouvat  na co nejvíce profesionální úroveň, proto si na vystoupení přizvala předního francouzského zvukaře Jean-Pierra Mathieu. Kapela s ním v létě podnikla workshop, kdy pracovala na svých skladbách a snažila se přiblížit co možná nejvíce zvuku zahraničních kapel. Své dojmy z workshopu popisují Hentai Corporation:

„Tyhle čtyři dny pro nás byly obrovská škola. Především se věnoval celkovému soundu songů skrze jednotlivé detaily. Jeli jsme pasáž po pasáži a prakticky ke všemu nám něco řekl. Někdy šlo o celkovou ideu té pasáže - jindy o konkrétní linku, tedy konkrétního hudebníka. Každopádně se s námi v žádném případě nepáral a jakmile se mu něco jenom trochu nelíbilo, hned nás zastavil, a začali jsme daný problém řešit. Když hrajeme, tak se především soustředíme na svůj nástroj a nejsme potom tolik schopní zhodnotit song jako celek.

Jo a ještě zajímavost o Jeanovi: Jean - Pierre Mathieu navíc pracuje i jako lektor se známými fr. hudebníky v pařížském specializovaném studiu "Le Studio des varietes", kam se nám podařilo před pár lety podařilo umístit na malou stáž i Davida Kollera.“

Tímto koncertem zahájí kapela své turné po českých luzích a hájích, které potrvá až do 22.12.2010, kdy se znovu navrátí do Prahy, tentokrát do Lucerna Music Baru.

23.10.2010
Palác Akropolis, Praha
Hentai Corporation, speciální host: X-Left To Die

Další zastávky turné:
30.10.2010 LIBEREC - Vlak
05.11.2010 TACHOV - Sport Bar
20.11.2010 ÚSTÍ NAD LABEM - Úl K25A, +IMODIUM
26.11.2010 ČESKÉ BUDĚJOVICE  -Velbloud, +DRAIN
03.12.2010 BRNO - Melodka, +RATTLE BUCKET
03.12.2010 ŠUMPERK - KD
04.12.2010 KLADNO - Na pěší
18.12.2010 KADAŇ - Orfeum, +X-LEFT TO DIE
22.12.2010 PRAHA - Lucerna Music Bar, +ATARI TERROR