Článek "iPUNK.cz představuje dokument o prvním koncertu…" - Blog | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Blog - Článek iPUNK.cz představuje dokument o prvním koncertu Sum 41 v Česku

iPUNK.cz představuje dokument o prvním koncertu Sum 41 v Česku

Seph

Sum 41 je jeden z nejvýraznějších interpretů odchycených při punk-rockového bouři, která zasáhlasvět na přelomu tisíciletí. Původně označováni jako mladší kanadští příbuzní Green Day a Blink 182,Sum 41 se velice rychle zorientovali a začali si razit vlastní cestu, která jim i do budoucna zajistilasilnou pozici u fanoušků napříč kontinenty.

Obrázek ke článku blogu: iPUNK.cz představuje dokument o prvním koncertu Sum 41 v Česku

Že Česko není výjimkou, se kapela mohla kvůli velkému vytížení poprvé přesvědčit až minulý rok.Nažhavení fanoušci však dokázali vystoupení vykoupit v rekordním čase, a přímo si tak řekli opřídavný koncert, jehož předprodej měl v podstatě totožný scénář. iPUNK.cz jakožto největšínezávislý portál o hudbě s punk-rockovými kořeny se při této příležitosti rozhodl premiérově vstoupitdo světa audiovize a za spolupráce se samotnou kapelou tuto událost zdokumentoval.

Before the Sum is 41 je půlhodinová sonda do zákulisí příprav tohoto koncertu a má sloužit jakobonusový materiál k pravidelným vlogům, které Sum 41 posílají ze svých cest. Dokument jeprezentován v rámci vydání nového alba "Screaming Bloody Murder", jelikož je však toto dílo určenopředevším českému divákovi, mělo by současně nalákat na druhý koncert Sum 41, jenž se uskuteční vrámci letošního Rock for People. Pro podrobnější informace zavítejte na portál iPUNK.cz. Podívat sena Before the Sum is 41 můžete skrze oficiální YouTube profil kapely.

Část 1:

Youtube Video 02HryJQ5m-EYoutube Video 02HryJQ5m-E

Část 2:

Youtube Video y8JSpX7PtpwYoutube Video y8JSpX7Ptpw

 

Odkaz na rozsáhlejší článek na iPUNK.cz: http://www.ipunk.cz/clanek.php?id=8951/2011/04/16/ipunk-cz-predstavuje-svuj-prvni-dokumentbefore-the-sum-is-41