Článek "Jenda řekl Einz Zwei" - Blog | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Blog - Článek Jenda řekl Einz Zwei

Jenda řekl Einz Zwei

HK

Znáš to, ležíš si pěkně na koupáku, chytáš bronz a v holčině/klučinovi na vedlejším ručníku vidíš minimálně Pamelu Anderson/Brada Pitta, viď?

Najednou uslyšíš něco, co s tebou začne šít, je to nátěr, je to pecka, řikáš si - hele...

...to neni česká kapela, zeptám se večer kámošů, co to bylo (kdo by se ztrapnil před svým sexidolem odvedle, hehe...)

A když už sebereš odvahu a zeptáš se, zjistíš, že to neni nikdo z Novýho Yorku nebo Londýna, ale klucí z New Jičína a Freedku Meestku, hustý, co? Najednou je ti naprosto jasný, že si musíš sehnat kytaru, bicáka, že trošku umíš zpívat a že chceš mít kapelu...

Jednoduše - Johny Said The Number jsou mladý, nebojí se ukázat, že něco uměj (a uměj toho sakramoc!!!) a v létě je můžeš vidět na spoustě mega-akcí, protože si to zasloužej už vod školky!

Country Boy je věc, která tě rozláme i na miliontej poslech, budeš jí chtít po svým nejoblíbenějším DJovi z disca, budeš jí sjíždět na Bandzonu, budeš jí sjíždět na lyžích i na prkně...
Kluk z venkova, kterej si zpívá, protože nemůže bejt sám, protože ví, že všechno je otevřený a on to nenese sám, co víc chtít, co víc si přát? Flower power, kémo!


Watch Out - tak na to bacha! Je to dospělý, je to propracovaný, chvilku slyšíš šílenýho portorikánce, kterej se nebojí nosit uplý zvonáče, chvilku tě v uších pálí kalifornský červený chilli papričky a stejně víš, že zdání klame, a že kluci přišli s klenotem, kterej je vybroušenej a láme světlo tak, že vidíš duhu i v tý největší chumelenici!!

Kluci znovu dokázali, že jim jednou budou patřit pódia i daleko za hranicema a jestli se mejlim, tak snim Majkláčovi kytaru a video hodim na fejsbůk, to mi věř!