Článek "Medúza open 2012 - dostaňte svou kapelu do…" - Blog | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Blog - Článek Medúza open 2012 - dostaňte svou kapelu do televize

Medúza open 2012 - dostaňte svou kapelu do televize

Seph

Medúza open pokračuje a stále tak máte šanci dostat svou kapel do vysílání České televize. Jde o soutěž pro kapely, které se chtějí zviditelnit a nebojí se ukázat na veřejnosti.

Obrázek ke článku blogu: Medúza open 2012 - dostaňte svou kapelu do televize

 

Natočte o své kapele krátký madailonek, nahrajte ho mezi svá videa na bandzone.cz a zařaďte ho do kategorie Medúza open 2012. Redakce České televize pak vybere vždy jeden zajímavý spot a odvysílá ho v pořadu Medúza.

Na konci roku pak bude zvolen jeden absolutně nejlepší, nejvtipnější nebo jinak zajímavý medailonek a jeho autoři budou mít možnost živě vystoupit přímo ve studiu Medúzy. Loni se to podařilo kapele The Colorblinds na jejichž vystoupení se můžete podívat ze záznamu zde.

 

Podmínky pro účast v soutěži:

Madailonek nesmí být delší než 90 vteřin.

Medailonek musí být v HD rozlišení (dnes je možné natočit HD video i pomocí telefon, tak se nelekejte)

Medailonek nesmí být hudební videoklip kapely nebo živý záznam jejich koncertu. Může však obsahovat jejich části v prostřizích.

Medailonek uploadujte přes profil kapely do sekce "Video". Ve formuláři pro upload videa nezapomeňte zaškrtnout kategorii "Medúza open".


Těšíme se na vaše videa!