Článek "Medúza Open - Začínající kapely v TV?" - Blog | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Blog - Článek Medúza Open - Začínající kapely v TV?

Medúza Open - Začínající kapely v TV?

Seph

Hudební pořad ČT Medúza a server Bandzone.cz společně vyhlašují soutěž Medúza Open 2011 pro začínající kapely a talenty vydávající se na sólovou dráhu. Pokud chcete být představeni divákům Medúzy, máte jedinečnou možnost.

Obrázek ke článku blogu: Medúza Open - Začínající kapely v TV?

Stačí o sobě natočit 90 vteřin dlouhé video v HD kvalitě a tento medailonek pověsit na Bandzone.cz. Videa se uploadují přímo na profil kapely do sekce videa, kde stačí vybrat kategorii "Medúza Open 20011".

Porota, složená z tvůrců pořadu Medúzy a členů Bandzone.cz týmu, každý měsíc vybere jedno video a to pak v Medúze odvysíláme. Všechny tyto vybrané klipy automaticky postupují do celoročního finále, v němž diváci svými hlasy vyberou ten vůbec nejlepší. No a kapela či interpret, jehož video vyhraje pak dostane pozvánku k živému rozhovoru do poslední Medúzy roku 2011.

Způsob, jakým svoje video pojmete, je čistě na vás. Jestli půjde o video ze zkušebny, z koncertu či z vynášení odpadků babičce, nerozhoduje. Pamatujte však, že kreativita a vtip se cení!

Všem držíme palce a těšíme se na vaše příspěvky.

 

Pilotní medailonek pro start soutěže natočila skupina The.Switch.

 

Youtube Video aa5E2x16aB4Youtube Video aa5E2x16aB4