Článek "MetalGate Spring Prelude již 16.5." - Blog | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Blog - Článek MetalGate Spring Prelude již 16.5.

MetalGate Spring Prelude již 16.5.

Sebastian

Další metalová akce pod hlavičkou MetalGate se nezadržitelně blíží!

Druhá akce letošní série festivalů MetalGate „METALGATE SPRING PRELUDE", která se koná v sobotu 16.5.2009 od 17:00 hodin opět v klubu Exit Chmelnice v Praze na Žižkově a na které vystoupí skupiny Mortifilia, Agony, Demencia Mortalis, D.A.D., Return to Innocence a V.A.R., slibuje mnohá překvapení.

Kromě nadílky v podobě 2 volných vstupenek na MetalGate Open Air pro každého 25-tého návštěvníka a triček zdarma pro prvních dvacet platících diváků, připravili pořadatelé ve spolupráci s Exitem Chmelnice pro platící návštěvníky, držitele vstupenek z předprodeje a kombinovaných vstupenek důstojné uvítání ve formě Happy Hour, což znamená, že od 17:00 do 18:00 hodin je pivo ZDARMA.

Letní METALGATE OPEN AIR má již kompletní line-up. V sobotu 20.6.2009 v areálu VOSTROV u Mnichova Hradiště uslyšíme kromě řady českých kapel zahraničního headlinera, skupinu GOD DETHRONED.

Tato holandská formace, hrající blackened death metal/melodic death metal letos vyráží na turné se svým nejnovějším albem "Passiondale". Toto album, tématicky věnované První světové válce, bude prezentováno i na METALGATE OPEN AIR.

Více informací o festivalu METALGATE na www.metalgate.cz