Článek "Metalshop rozjíždí soutěž plnou lásky!" - Blog | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Blog - Článek Metalshop rozjíždí soutěž plnou lásky!

Metalshop rozjíždí soutěž plnou lásky!

Sebastian

Dovedete si jen obtížně představit spojení máje - měsíce lásky a metalu? Metalshop.cz vyhlásil soutěž, která vám dokáže, že to není nemožné!

Soutěž Metalshopu najdete zde

Největší český eshop se vším kovovým, ocvočkovaným, opentagramovaným, upířím, ironmaidením atd. atd. Metalshop.cz komentuje celou akci takto:

Lýtka se zapalují, hormony splašeně lítají vzduchem a celý svět vidíme najednou tak nějak růžověji. Ne, černá je pořád barva našeho srdce, ale jsou chvíle, kdy to na nás přijde. Co? No přece máj a s ním i láska a hlavně kovová muzika (cože??). Dokážete si představit, co vznikne, když tyto 3 krásné věci spojíte v jeden umělecký celek? Představy nechte snílkům, foťte máj, lásku a metal a vyhrávejte v naší soutěži!

Úkolem je tedy udělat co nejoriginálnější fotku, která spojí hesla MÁJ/METAL/LÁSKA do jednoho celku.

Fotografii musíte odeslat do 24.5. na emailovou adresu soutez@metalshop.cz

A co můžete vyhrát?

Spoustu cen ze sortimentu METALSHOP.CZ!

První místo získá

Figurka Knucklebonz – Jimi Hendrix

Originální a detailně zpracovaný pryskyřicový Jimi Hendrix je ruční práce, která může zdobit i Tvůj pokoj. Výhra je reprezentativním kouskem lukrativní sady figurek knucklebonz.

Poukázka na 2000, -

Spolu s Hendrixem k výherci poputuje poukaz na nákup na Metalshopu v hodnotě 2000,- Kč.

Druhé místo získá

Sada Victoria Frances

Druhého šťastlivce určitě potěší sada, kterou jsme poskládali z výrobků ryze upíří značky Victoria Frances. V této sestavě najdete vkusnou tašku, objemnou peněženku, poznámkový blok a sadu tužek - všechno samozřejmě opatřeno vampire designem.

Poukázka na 1000,-

V tomto setu výherce obdrží i poukázku v hodnotě 1000,- Kč.

Třetí místo získá

Podstavec pod láhev Alchemy Gothic

Masivní podstavec zdobený dokola 8 lebkami z leštěného cínu, který jde stejně dobře využít jako popelník. Skvost mezi produkty značky Alchemy Gothic, které máme plné sklady.

Poukázka na 500,-

K podstavci připojíme slevu na nákup v podobě kupónu na 500,- Kč.