Článek "Pražské Rock Café partnerským klubem Bandzone.cz !" - Blog | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Blog - Článek Pražské Rock Café partnerským klubem Bandzone.cz !

Pražské Rock Café partnerským klubem Bandzone.cz !

Sebastian

Legendární pražský klub Rock Café se od 1.1. 2009 stává prvním oficiálním partnerským klubem Bandzone.cz

Když jsme se rozhodovali, který z hudebních klubů by měl být pražským "výsostným územím" Bandzone.cz, Rock Café na Národní třídě v centru Prahy byla jasná volba. Dramaturgie klubu dlouhodobě podporuje mladé talentované kapely, pro které je hraní v Rock Café často první příležitostí zahrát si na velkém pódiu s kvalitním zvukem. Bandzone tým se navíc již nějakou dobu podílí na výběru kapel soutěžících v rámci Rock Café contestu. Kromě toho do RC prostě zajdeme čas od času rádi posedět a potkat se s kamarády z "hudební branže" či z různých kapel, kterých je tu vždycky víc než dost.

Pravidelně jednou týdně Vám budeme přinášet tipy na zajímavé akce, které se v RC konají. Přesuneme do něj i koncept "Bandzone nights", které se ovšem dočkají značných změn a budou se konat cca 2x do roka. Partnerství s Rock Café stvrdíme umístěním obrovské plachty Bandzone.cz v dolní části klubu. Fotky z odhalení plachty očekávejte v některém z dalších blogů.