Článek "S Metalshopem levněji na festivaly!" - Blog | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Blog - Článek S Metalshopem levněji na festivaly!

S Metalshopem levněji na festivaly!

HK

Nabídka festivalové zábavy se každým rokem rozrůstá o další města, žánry a nové kapely. Festivaly, které nabízejí „pro každého něco“ to už holt přestávají mít jednoduché. Dnešním trendem je specializace - etno, elektro nebo METAL. A právě na to poslední mají zaostřeno v Metalshopu.

Již třetím rokem totiž běží projekt festivaly.metalshop.cz, který je ostrovem pro tonoucí v moři festivalové zábavy. Díky němu mají metalshopáci možnost rezervovat si levnější vstupenky na festivaly. Ano, výhody jsou pro „vyvolené“, o tom žádná, ale ruku na srdce, kdo ještě na Metalshopu nenakoupil? Vyvoleným se klidně můžeš stát i Ty a ušetřit tak až 400 Kč na jednom lístku!

 

Pro zájemce o letní festivaly Metalshop zřídil speciální Facebook stránku, kde informuje o last minute akcích, jak se dostat na festival levněji.

 

Festivaly jsou samozřejmě jen malá specialitka na METALSHOPU - ten je primárně zaměřen na vytváření komunity mezi těmi, kteří holdují tvrdší muzice. Léta spolupráce s fanoušky tak vyústily v široké spektrum hudebních skupin – najdeš mezi nimi i svoje oblíbené? http://www.metalshop.cz/skupiny/