Článek "Šance pro všechny hip hopery zahrát si na HIP HOP…" - Blog | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Blog - Článek Šance pro všechny hip hopery zahrát si na HIP HOP KEMPU 2010!

Šance pro všechny hip hopery zahrát si na HIP HOP KEMPU 2010!

Sebastian

Bandzone vám ve spolupráci s pořadateli největšího českého hip hopového festivalu dává možnost vyhrát vystoupení na HH KEMPU 2010! Jak? Čtěte dál...

Abychom vám celou soutěž, kterou jsme společně s HIP HOP KEMPEM připravili, představili co nejlíp, dáme slovo přímo jeho pořadatelům. Checkujte a přihlašte se! :

HIP HOP KEMP 2010

Už minulý rok jsme poprvé dali šanci začátečníkům v rámci Bandzone.cz showcase. Poprvé po devíti letech máte nyní šanci na sebe upozornit a dostat se díky tomu do už tak nabitého lineupu letošního Hip Hop Kempu. Myslíš si o sobě, že jsi kvalitní začínající rapper nebo skupina a že bys právě ty měl dostat volnej vlez a ještě šanci vystoupit na festivalu? Dokážeme ti, že není třeba být známou rapovou hvězdou, abys mohl rapovat před davem lidí.

Hip Hop Kemp se ve spolupráci s největším hudebním serverem Bandzone.cz rozhodl dát třem rapperům/skupinám příležitost rapovat na festivalu v rámci letošního Bandzone.cz programu. Zapomeňte na freestyly, tahle příležitost bude vašim oficiálním koncertem na Hip Hop Kempu 2010.

Váš tiket má následující základ; na oficiálních Hip Hop Kemp stránkách jsme založili speciální prostor pro přidání rapperů/kapel http://www.hiphopkemp.cz/bandzone, kam se bude moct každý rapper/skupina přidat. Nahrát můžete svůj obrázek, povinný je odkaz na vlastní Bandzone profil a připsat můžete také krátký text, kde můžete zmínit, proč bychom měli vybrat právě tebe/Vás. Možnost přidávat své Bandzone.cz profily bude trvat do konce července. Na začátku července pak s přihlédnutím k hlasům a vlastnímu úsudku rozhodne HHK team o tom, kdo letos dostane šanci vystoupit na Hip Hop Kempu. Důležitou podmínkou účasti je vlastní produkce.

Proč tuto soutěž vůbec děláme? Protože víme, že se mezi vámi pohybuje spousta nadaných MCs a protože víme, jak složité je dostat se nahoru bez proma a cizí pomoci. Letos vám chceme pomoct odrazit se od startovní čáry, čímž bychom chtěli také všem ostatním dokázat, že není potřeba mít kontakty ani peníze, aby si vašich kvalit někdo všiml. Hip Hop Kemp je tu pro vás.

HTTP://WWW.HIPHOPKEMP.CZ/BANDZONE