Článek "Slevy pro Bandzone hip hopery v Queens shopu,…" - Blog | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Blog - Článek Slevy pro Bandzone hip hopery v Queens shopu, yeah!

Slevy pro Bandzone hip hopery v Queens shopu, yeah!

Sebastian

East coast i west coast se sešly na neutrální půdě. V Queens shopu totiž nakupujou všichni! Checkujte, jak můžete i vy získat slevu v tomhle cool shopu s hadrama.


MÁŠ PROFIL NA BANDZONE.CZ? TAK MÁŠ SLEVU!

Ať už jsi začínající producent, rapper nebo jen fandíš hip hopu, tak pozorně čti!

Jelikož server Bandzone.cz i Hip Hop Shop Queens podporují mladé talenty, dohodly se na vzájemné spolupráci. Od 6. 10. 2009 do 13. 10. 2009 budou moci všichni registrovaní uživatelé Bandzone.cz využít slevu na všechny produkty z katalogu Queens ve výši 10 %!

O tom, že Queens nabízí velké množství toho nejvíc „in" zboží se již přesvědčila řada z vás. Níže proto najdete zobrazené produkty nejčastěji nakupované právě uživateli Bandzone.cz. Zajímá vás, jak tohle poznáme? Souvisí to s podmínkou, jak uvedenou slevu získat.


Jak získám slevu?

Je to jednoduché! Stačí, abys vyplnil adresu svého Bandzone.cz profilu (www.bandzone.cz/nazev_profilu) do poznámky při nákupu a automaticky ti bude odečteno 10 % z celkové ceny nákupu. Nehraje roli, jestli je to fanouškovský, nebo kapelní profil.

Navíc můžete vzít jed na to, že si všechny nakupující aktivní talenty poslechneme a pokusíme si vytipovat někoho, koho bychom mohli do budoucna sponzorovat!

VÍCE INFO NAJDETE ZDE

VÍCE INFO NAJDETE ZDE

VÍCE INFO NAJDETE ZDE