Článek "Soutěž o 20 lístků na koncert Ska-P" - Blog | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace

Blog - Článek Soutěž o 20 lístků na koncert Ska-P

Soutěž o 20 lístků na koncert Ska-P

Sebastian

Bandzone přináší všem registrovaným fanouškům další exkluzívní soutěž. Tentokrát je ve hře 20 lístků na koncert legendárních Ska-P!

V rámci turné k novému albu "Lagrimas Y Gozos" se 10. února v Česku podruhé představí legendární Ska-P. Skupina, která  "kombinuje upřímné a výstižné texty s rychlostí punkového stylu a melodií SKA" (Wikipedia).

První vystoupení Ska-P (na festivalu Rock for People v roce 2004) zajistilo této kapele v ČR masu oddaných fanoušků. Místo konání letošního koncertu se tak muselo dokonce dvakrát stěhovat do větších prostor. Nakonec se akce uskuteční v holešovické Tesla Aréně (bývalá Sportovní hala). Jako hosté vystoupí Fast Food Orchestra a Prague Ska Conspiracy.

20 registrovaných fanoušků z Bandzone vyhraje lístek na tento jedinečný ska večírek!

Chceme vyzkoušet vaší kreativitu, a tak jsme si tentokrát místo obvyklého losování vymysleli trošku záludnější úkol:

Umístěte nápis "BANDZONE.CZ" na co nejoriginálnější místo (např. křídou na tabuli ve Vaší školní třídě, propiskou na čelo zdrogované Amy Winehouse, na kopák bicích bubeníka Vaší kapely...prostě, fantazii se meze nekladou), nápis viditelně vyfoťte a fotku nahrajte do galerie fotek ve svém fanouškovském profilu.

Odkaz na Váš profil ve tvaru "http://bandzone.cz/fan/..." nám poté pošlete spolu s Vaším celým jménem a telefonním číslem na email sebastian@bandzone.cz. Jako předmět emailu napište Ska-P.

!!!POZOR - neposílejte nám fotky vašich výtvorů, ale pouze odkazy na Váš fanouškovský profil, na kterém budou soutěžní fotografie nahrané v galerii fotek.!!!

Do profilu můžete nahrát více různých soutěžních fotografií, výhra je však limitovaná na 1 lístek na osobu.

Soutěž končí 5. února. Bandzone tým následně vybere 20 nejlepších výtvorů. Fotografie zveřejníme v našem blogu a jejich autory odměníme vstupenkami na koncert.